Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στον Ατρόμητο "άλμα" της Μαρίας Τσουκαλά του Μεσολόγγι 2008

 Τη Μαρία Τσουκαλά απέκτησε ο Ατρόμητος Αθηνών, φροντίζοντας ενόψει της νέας σεζόν να ενισχυθεί στη θέση του άσου.



Η νεαρή τερματοφύλακας αγωνιζόταν στο Μεσολόγγι 2008, και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ήταν απο τις καλύτερες παίκτριες και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της Μεσολογγίτικης ομάδας στην Β΄Εθνική.Πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε αφού απουσίαζε στην Αθήνα. Τα πρώτα βήματα της καριέρας της τα έκανε στη  ομάδα της Ζακύνθου Δόξα Πηγαδακίων  υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Γούσκου.
 Η νεαρή πορτιέρο του Μεσολόγγι 2008, απέρριψε προτάσεις άλλων ομάδων που την πλησίασαν, και συμφώνησε να αγωνισθεί για την νέα σαιζόν στην ομάδα του Ατρομήτου και σε αυτό μέτρησε πολύ τόσο  η κοινή καταγωγή τους με την πρόεδρο της Αθηναϊκής ομάδας Στέλλας Μουζάκη (Ζάκυνθος), οσο και . ότι την "κέρδισαν"  απο την πρώτη στιγμή με τη συμπεριφορά τους οι ανθρώποι της διοίκησης , η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη και η αρχηγός της ομάδας Μαίρη  Τράγου, που ταξίδεψαν στην Ζάκυνθο και ολοκλήρωσαν τη συμφωνία της μεταγραφής με την Μαρία Τσουκαλά να λέει φυσικά το «ναι» για το μεγάλο άλμα στην καριέρα της.
Το Μεσολόγγι 2008 ανακοινώνει την παραχώρηση της τερματοφύλακα Μαρία Τσουκαλά στον Ατρόμητο.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ευχαριστούμε για την  προσφορά της στο σύλλογο μας την Μαρία Τσουκαλά  και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της με την ομάδα του Ατρομήτου. Θα είναι πάντα στις καρδιές του κόσμου του Μεσολόγγι 2008 και αναπόσπαστο κομμάτι της μικρής  ιστορίας του, και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτή..."

Πηγή: womensports.gr