Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τέτοιοι βετεράνοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση

 Ο βετεράνοι του Αρη Αιτωλικού   είναι παράδειγμα πρός μίμηση γιά άλλους βετεράνους άλλων ομάδων  και είναι ίσως από τις σημαντικότερες προσπάθειες  που μπορεί να έχει ένας σύλλογος , μία ομάδα , »μία παρέα» στον αθλητισμό.
Να περιλαμβάνει στις τάξεις του, κοντά του , τους ενεργούς  ,καταξιωμένους και έμπειρους παλιούς αθλητές του. Αυτό αποτελεί μία ασπίδα προστασίας και ικανοποίησης  για τον σύλλογο  αλλά και υγιούς ανάπτυξης προς όλες τις κατευθύνσεις  .Ξέχωρα από την υπερηφάνεια όλων μας ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχει τέλος μόνο αρχή.
Η προνομιακή ιδιότητα του αθλητή δεν έχει λήξη πολύ απλά γιατί ο αθλητής διδάσκεται να ξεπερνά δυσκολίες και να προχωρά ,από την μικρή ηλικία  , τραυματισμούς , αντιξοότητες, προβλήματα ,δημιουργώντας πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα , που τον κάνουν τόσο ισχυρό όσο να αντιμετωπίζει σχεδόν τα πάντα.
Όσο αξιόλογο είναι να έχεις ένα γεμάτο γήπεδο με μικρά παιδιά που τους μαθαίνεις τις αρχές και της αξίες του αθλητισμού , τόσο εξαιρετικά ανεκτίμητο παράδειγμα προς μίμηση, είναι να έχεις τμήμα «παλαιμάχων βετεράνων»  που αναιρούν την έννοια  των παλαίμαχων γιατί βρίσκονται  σε συνεχή αγωνιστική δραστηριότητα … !!!
Θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια έχει πολύ μεράκι πολύ αγάπη και συναίσθημα για τον Αρη Αιτωλικού , για το άθλημα και γενικότερα για ομάδα με την μορφή της παρέας. Αποτελούν για όλους ένα ακόμα σημείο που  κάνουν  περήφανους  ,που θέλουν να κάνουν πολλά και διαφορετικά ,πάντα  με αξιοπρέπεια και σεβασμό, όπως αρμόζει στον αθλητή  .Με ΄΄μπροστάρη΄΄ τον Κώστα Καστανά και συμπαραστάτες τούς άλλους βετεράνους  ποδοσφαιριστές του Αρη Αιτωλικού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δίνουν φιλικά  παιχνίδια με αντίστοιχες  ομάδες,έφτιαξαν γραφεία , και το κυριότερο τώρα που η ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα  με τα διοικητικά της ομάδας ανέλαβαν τις τύχες της ιστορικής ομάδας με πρόεδρο τον Μ. Πατρινό και πολλούς βετεράνους στην Διοίκηση.

Μόνο μέσα από τις εικόνες του αθλητισμού μπορείς να περάσεις τέτοια μηνύματα  στα παιδιά και να καταφέρεις να διατηρείς στις τάξεις σου ενεργούς αθλητές ,από πέντε διαφορετικές δεκαετίες !!!!
Ένα μεγάλο μπράβο στους βετεράνους του Αρη Αιτωλικού..

Φωτογραφίες απο τον πρόσφατο αγώνα στην Κέρκυρα και απο τα γραφεία του Αρη στο Αιτωλικό..
 πίσω απο τον αρχηγό και ψυχή της ομάδας  Κώστα Καστανά  διακρίνεται ο Νταλακώστας Βασ.[Καραπιάλης] που μόλις έφθασε η αποστολή των βετεράνων στην Κερκυρα   έτυχε θερμής υποδοχής..Στην φωτογραφία διακρίνονται ακόμη οι Λαχανάς Κ.,Κυριάκης Χ.Δελαπόρτας Γιάννης..
 Συνάντηση Επίλεκτων Παλαιμάχων Κέρκυρας με Παλαιμάχους Άρη Αιτωλικού. 20.06.15



 αχώριστο δίδυμο χρόνια τώρα σαν ποδοσφαιριστές ο Δημήτρης Θεοδοσίου δημιουργούσε και ο Νίκος Κράνης [φονιάς] εκτελούσε,στην συνέχεια ο Δημήτρης προπονητής και ο Νίκος βοηθός ,και στην διασκέδαση πάλι αχώριστο δίδυμο, αν και τα ποτήρια ξεγελούν αφού ο ΄΄φονιάς΄΄στις βραδινές εξόδους δεν έχει αντίπαλο.

 εντυπωσίασε στο βραδινό γλέντι  ο Γιάννης Δελαπόρτας  σαν παλιώς τραγουδιστής ΄΄έδωσε ρέστα΄΄...

 Τοποθετηθηκαν  την Κυριακή  5-7-2015 τα γραφεια των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

 ο Κώστας Καστανάς μπροστά απο τα γραφεία του Αρη