Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παραίτηση Βισβίκη.. την Τετάρτη καθορίζεται το μέλλον της ΑΕΜ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή η αναβληθείσα πριν μιας εβδομάδας Γενική Συνέλευση για την ΑΕ Μεσολογγίου άπου έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.



Το παρόν έδωσαν λιγοστοί φίλοι εκ των οποίων και  μελη του συλλόγου καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Βισβίκης ο όποιος μετά από τέσσερα (4) χρόνια στον προεδρικό θώκο, που συνοδεύτηκε με την  κατάκτηση δυο (2) πρωταθλημάτων (το ένα συνοδεύτηκε και με την άνοδο στην Γ Εθνική) ένα (1) Κύπελλο και την επαναλειτουργία των Ακαδημιών[με την συγχώνευση ΑΕΜ-ΓΟΜ-Μεσολόγγι 2008], υπέβαλε την παραίτηση του η όποια είναι οριστική και αμετάκλητη.

Το γεγονός αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι εξέπληξε τους παρευρισκόμενους, καθώς αποτελούσε κοινό μυστικό εδώ και αρκετό ότι θα συμβεί αυτό.

Όσον αφορά τώρα την επόμενη ημέρα για την ομάδα, μετά από πρόταση μελών της ομάδας ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη 24/6 και ώρα 7:00 μ.μ στο ίδιο μέρος (πρώην Νομαρχία) οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη εκλογής νέας διοίκησης, που θα σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ενδιαφέρον για την ομάδα, το φάσμα του πρωτοδικείου θα φαντάζει ορατό για τους φετινούς πρωταθλητές.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr