Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!

 Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και το site TOPIKO24 βράβευσαν τους 10 καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Πειραιά!!!

Μεταξύ αυτών ο 23χρονος Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Δερβίσης που διακρίνεται  για το ήθος του την πειθαρχία και την δουλειά του μέσα στο γήπεδο, και σε οποια ομάδα έχει αγωνιστεί [ΑΕΜ-Ακαδημία-ΓΟΜ-Μεσολόγγι 2008-Δάφνη Ερυθρών ]  αφήνει το στίγμα του,  αφού είναι ποδοσφαιριστής υπάκουος, εργατικός και τόσο χρήσιμος για κάθε ομάδα   .και πειθαρχημένος, εντός και εκτός γηπέδου.

 Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και το αθλητικό site TOPIKO24 πρωτοπόροι σε θέματα εκπαίδευσης και αθλητισμού, θέλοντας να αναδείξουν τη δυναμική του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαιρου Πειραιά, προχώρησαν σε μία ξεχωριστή βράβευση των δέκα καλύτερων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος 2014-2015

Την εκδήλωση της βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, τίμησε με την παρουσία του, ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π κ. Κ. Χολέβας o oποίος συνεχάρη θερμά τόσο τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή όσο και το topiko24 για τη σημαντική πρωτοβουλία και τη στήριξη τους στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Επίσης παρεβρέθηκαν η κα Ιωάννα Μωρέ και ο κ. Νίκος Παρασκευάκος μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Π , οι οποίοι απένειμαν μερικά από τα βραβεία των νικητών.
Στο τέλος των βραβεύσεων ,οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά πρόσφεραν πεντανόστιμα εδέσματα και γλυκίσματα, αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια όλων των καλεσμένων!
Oi 10 καλύτεροι ποδοσφαιριστές  για τον Πειραιά για την αγωνιστική περίοδο είναι....
Κουρκούτης Αντώνης (ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ)  Δρίβας Γιώργος (ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ) Μακρής Θωμάς (ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)  Κοκλιώτης Ζώης (ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ) Σπήλιος Γιώργος (ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ) Anderson Da Costa Cruz (ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) Φούντας Σίμος (ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ) Μούτσας Γιώργος (ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) Χατζάκης Βασίλης (ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ) Δερβίσης Βασίλης (ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ)

Καλύτεροι Ποδοσφαιριστές του Πειραιά 2014-15 (Δηλώσεις)
https://www.youtube.com/watch?v=QDtUgk94d1k