Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η λαμπερή γιορτή της ΑΕΚ που επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ


Δείτε ένα πλούσιο Φωτογραφική από την γιορτή που πραγματοποίησε η ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα με καλεσμένους σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκπροσώπους από την πολιτική, χορηγούς, φιλάθλους και δημοσιογράφους.





Περισσότεροι από 500-600 άτομα ήταν καλεσμένοι της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής σε μια εντυπωσιακή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της "ένωσης" στα Σπάτα.
Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και όλοι όσοι δουλεύουν για την ΠΑΕ ΑΕΚ και προσέφεραν έστω και στο ελάχιστο για την άνοδο της ομάδας στην Super League.
Εκεί ήταν και πλήθος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, πολιτικοί, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι του Τύπου, χορηγοί της ομάδας αλλά και κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν από πολύ νωρίς στα Σπάτα ρυθμίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε όλα να είναι στην εντέλεια ενώ υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους.
Μετά το γεύμα ακολούθησε συναυλία με τραγούδια από την Αρβανιτάκη και τους Μαργαρίτη, Θαλασσινό.
Στα μικρά της εκδήλωσης πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ντυθεί ως σερβιτόροι, έχοντας βάλει τις ποδιές τους που έγραφαν πάνω: "Ευχαριστούμε από την καρδιά μας" και περνούσαν από τα τραπέζια και ήταν αυτοί που γέμιζαν τα ποτήρια των παρευρισκομένων.
 
 
 










 



Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, 













 
 
 

.
.sport24.gr