Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκησε 42-2 αλλά έχασε την άνοδο στην ισοβαθμία!

Ομάδα στην 8η κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος νίκησε με το αστρονομικό 42-2 την τελευταία αγωνιστική όμως απέτυχε να πανηγυρίσει την άνοδο καθώς της έλειπαν μερικά γκολ για να υπερτερεί σε ισοβαθμία!

H  συγκεκριμένη ιστορία μπορεί να ακουστεί σουρεαλιστική όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Εκτυλίχτηκε στην 8η κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Αυστρίας, με τις SK Breitenfurt και Unterwaltersdorf να ισοβαθμούν την τελευταία αγωνιστική στην πρώτη θέση όμως την πρώτη να έχει τεράστιο προβάδισμα για την άνοδο (μόνο μία ομάδα έπαιρνε το εισιτήριο για την 7η κατηγορία) λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Όχι μάλιστα κάποια διαφορά τερμάτων που δίνει ελπίδες στον αντίπαλο καθώς για να γινόταν η μεγάλη ανατροπή θα έπρεπε η Unterwaltersdorf να κάλυπτε διαφορά 47 τερμάτων! Όχι, δεν την κάλυψε τελικά όμως άγγιξε το θαύμα καθώς νίκησε με... 40 γκολ διαφορά στο φινάλε του πρωταθλήματος και σκορ 42-2.

Απέναντί της είχε την ουραγό Mödling SC η οποία είχε δεχτεί πάνω από 100 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα, με το ματς να ξεκινάει με την Unterwaltersdorf να προηγείται 3-0 μόλις στο 4ο λεπτό και να βλέπει μάλιστα τους ουραγούς να μένουν χωρίς τον γκολκίπερ τους που αποβλήθηκε.
.
Στη θέση του, από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλος γκολκίπερ, πέρασε ο επιθετικός της ομάδας και όπως σχολίασε για την εμπειρία του κάτω από την εστία "ήταν σαν να έκανε πόλεμο η Αμερική στην Αυστρία"!

Το ημίχρονο βρήκε την Unterwaltersdorf να νικάει με 19-0 και να κυνηγάει το θαύμα στο δεύτερο μέρος, όμως το 42-2 ήταν μεν εντυπωσιακό αλλά όχι αρκετό για την άνοδο...
sport24.gr