Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

FINAL-4 U-17: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό (Σάββατο) του Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17.


Το εισιτήριο για τον τελικό του Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξάγεται στο Αγρίνιο εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον 1ο ημιτελικό της διοργάνωσης ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο του Παναιτωλικού και θ' αντιμετωπίσει το Σάββατο (18:00) τον νικητή του 2ου ημιτελικού (Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ).

Οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι έχοντας ως πολυτιμότερο τον Κώστα Κηπουρό.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο μάτς και προηγήθηκε μόλις στο 4'. Ο Κώστας Κηπουρός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Νικολάου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 38' ο Κώστας Κηπουρός με ένα φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαϊωάνου για το 2-0.

Με την είσοδο του Κώστα Κιρτζιαλίδη στον αγωνιστικό χώρο στο 52' ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεση από τα πλάγια και έβρισκε τον τρόπο να ... τρυπάει συνεχώς την αντίπαλη άμυνα.

Το 3ο γκολ των πειραιωτών ήρθε στο 75'. Δράστης και πάλι ο Κηπουρός ο οποίος με έναν... κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Παπαιωάννου!

 Στο 82' ο Κώστας Κιρτζιαλίδης με ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, πάσαρε την μπάλα στον Φώτη Τσιλίκη και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το τελικό 4-0.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε μετά από το τέλος του αγώνα:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοση τους και για την πρόκριση. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός αλλά εμείς παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο του.

Συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ για την παρουσία του στο Final-4. Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι τα παιδιά μέσα από τους αγώνες να βελτιώνονται. Μας ενδιαφέρει η εξέλιξη. Αυτά τα νοκ άουτ παιχνίδια βοηθούν πολύ τα παιδιά για να εξελίσονται".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Φουάσης, Μπέτσας, Ρέτσος, Νικολάου, Λάμπρου (69’ Κολτσίδας), Χρήστου, Κηπουρός (78’ Ξενιτίδης), Κουγιός (57’ Κιρτζιαλίδης), Τσιλίκης (83’ Δερμιτζάκης), Βάρκας (65’ Τζουμάκης).

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Ναπ. Ψάρρας (67’ Τριάντος), Κιτσάκης, Γεωργούλας, Ντίνης, Μούτσιος, Ηλ. Ψάρρας (87’ Γιώτης), Μασούρας, Μπαμπούλιας (33’ Μπισέλας – 78’ Μαλισόβας), Ζιώγας (83’ Δρόσος), Μαλάμος.

.sports-academies.gr