Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με μπροστάρη τον Θανάση Καβαλλάρη...

                                     Πολύ κοντά στην άνοδο η ΑΕ Καραϊσκάκης

Πιο κοντά στην άνοδο είναι πλέον η ΑΕ Καραϊσκάκης που κατάφερε να περάσει από τη Νεοκαισάρεια κερδίζοντας τον Αχιλλέα 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και πήραν έτσι δίκαια τη νίκη. Η ομάδα της Άρτας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε στο πρώτο δεκάλεπτο δυο σημαντικές ευκαιρίες.
Η πρώτη με τον Βασίλιεβιτς που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή και πέρασε η μπάλα άουτ και η δεύτερη με τον Γυφτοκώστα που σούταρε από το πέναλτι για να πεί όχι ο Αλυσανδράτος και να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.
Αυτό δεν έγινε όμως στο 24΄όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων ο Βασίλιεβιτς έκανε το 0-1.
Ένα λεπτό αργότερα ο Καβαλλάρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Αχιλλέας έχασε ευκαιρίες να σκοράρει όταν ο Μακράκης σούταρε στο 18΄μέσα από την περιοχή υπό πίεση για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε στο δεύτερο μέρος ο Λαζαρίδης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του Καραγκούνη.
Συνθέσεις
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος (80΄Λάλα), Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Δημητρουλόπουλος, Παυλίδης, Καραγκούνης (67΄Δερμίσης), Κοτσιαρίδης (60΄Καθάριος), Μακράκης.
ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Τζερεμές (65΄Γραβάνης), Σιμονιάν (27΄λ.τ. Κακαβας), Γυφτοκώστας, Βασίλιεβιτς, Καβαλλάρης (75΄Στανσετιτς).
grasidi.gr/