Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έκανε τα εύκολα, δύσκολα ο Αλικυρναικός..


Στο 94΄πήρε το εισιτήριο για τα play-off ο Αλικυρναϊκός
Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά λύγησε την αντίσταση του σκληροτράχηλου Αχιλλέα Γραμματικούς με 3-2 στο 94΄ με χρυσό σκόρερ τον Γιώργο Τριφιάτη.


Με την νίκη αυτή οι παίκτες του Σταμάτη Σαρρή πήραν και το εισιτήριο για τα play-off  του Α΄ ομίλου της Β κατηγορίες, όπου με μειονέκτημα έδρας θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Ένωσης Ευηνοχωρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώτος αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή και το Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου όπου οι ομάδες είχαν κοινή έδρα την φετινή χρονιά.

Όσον αναφορά το παιχνίδι, ο Αλικυρναϊκός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε στο 8΄ με πλασέ πάνω στην κίνηση του Αχτύπη μετά από σέντρα από αριστερά του Τριφιάτη να ανοίξει το σκορ 1-0.

Το 2-0 θα έρθει στο 17΄,ατομικη όμορφη ενέργεια του Σκαρλάτου και σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κρέτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα πιστέψουν ότι όλα έχουν τελειώσει με τους παίκτες του Αχιλλέα να το εκμεταλλεύονται, στο 70΄κορνερ για τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να μην απομακρύνεται, σουτ του Καλτσή κόντρα πάνω στον Ψαθά και θα γίνει το 2-1.

Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους στο 83΄και πάλι από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Καλτσή και 2-2.

Μπροστά στο φάσμα της απώλειας της νίκης που θα τον έριχνε και εκτός play-off   ο Αλικυρναϊκός πίεσε και κατάφερε στο 94΄ να λυτρωθεί.

Κόρνερ από δεξιά με εκτελεστή τον Κέσκο, ψιλότερα απ όλους στο ύψος της μικρής περιοχής ο Τριφιάτης με κεφαλιά (φωτο)θα κάνει το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες και φιλάθλους της ομάδας του Αγίου Θωμά.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Χασάνδρας και Παππάς.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Τσιώλης, Καρβέλης, Γιαννόπουλος, Ζέρβας, Σκαρλάτος, Κάκκος, Ψαθάς, Μπαλαμπάνης, Βασιλείου, Αχτύπης, Τριφιάτης.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: Κρέτσης, Κουλουκούρας Θ, Κουλουκούρας Β, Γεραφέντης, Καλπουζάνης, Κουζέλης Δ, Κουζέλης Κ, Καλτσής, Γεωργίου, Μπανάκας, Βίβας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr