Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάπως έτσι χάνονται τα ταλέντα - Κακομαθημένο παιδί ο 16χρόνος Όντεγκααρντ - Αρνητικό ρόλο παίζουν και οι γονείς του…

 Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί για τον 16χρονο Μάρτιν Όντεγκααρντ η ονειρεμένη του μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον νεαρό μέσο να έχει υποβιβαστεί σε μόνιμο … παγκίτη στη Β’ ομάδα της «βασίλισσας» και να υπάρχει γκρίνια για τη συμπεριφορά του.


Τον περασμένο Ιανουάριο ο 16χρονος διεθνής Νορβηγός μέσος που ήταν στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών σωματείων μεταπήδησε από την μικρούλα Στρομγοντσετ της πατρίδας του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου σε μία πολύκροτη μεταγραφή περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ με τον ίδιο σύμφωνα με δημοσιεύματα  των ισπανικών ΜΜΕ να έχει συμβόλαιο με εβδομαδιαίο μισθό 100 χιλιάδων ευρώ.

Η ευφορία και οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των Μαδριλένων και τους σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά, Χάμες Ροντρίγκεζ, δεν κράτησαν πολύ όμως για το νεαρό Σκανδιναβό που … προσγειώθηκε στη Β’ ομάδα των «μερέγχες» στην οποία προπονητής είναι ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν, που τον  τελευταίο καιρό  δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται και τον έχει κρατήσει στον πάγκο, στα πιο πρόσφατα δύο παιχνίδια της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» αιτία του παραγκωνισμού του Όντεγκααρντ είναι το γεγονός ότι συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί ενώ αρνητικό ρόλο στην όλη υπόθεση καταγγέλλεται ότι παίζουν και οι γονείς του.

Όπως αναφέρεται το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας της Μαδρίτης η ομάδα της Ρεάλ από τότε που έχει μείνει στον πάγκο ο Όντεγκααρντ έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών και επέστρεψε στις νίκες καθώς ο νεοφερμένος άσος δεν προσαρμόζεται στο παιχνίδι των συμπαικτών του και για το λόγο αυτό η τεχνική ηγεσία κατάλαβε πως δεν έχει άλλη επιλογή από τον αφήσει εκτός προς το παρόν».

Και το δημοσίευμα προσθέτει ότι: Δεν έχει να κάνει με αλλαγή τακτικής από πλευράς της ομάδας της Καστίγια αλλά περισσότερο  με το ότι ο Νορβηγός μόνιμα κάνει τις λάθος επιλογές, αρνείται να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και εμφανίζεται στις προπονήσεις μόνον παραμονή των αγώνων καθώς ο νεοφερμένος και ο πατέρας του προσφεύγουν σε όρο του συμβολαίου του που προβλέπει το σωματείο να εξασφαλίζει την παρουσία του στην προπόνηση της πρώτης ομάδας πέντε φορές την εβδομάδα.

Και δεν κατανοεί κανείς εκ των δύο πως η συμμόρφωση με τις συμβουλές που τους δίνονται από τους προπονητές είναι το σωστό για την πρόοδο και εξέλιξη του.

Τέλος σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ορισμένοι από τους συμπαίκτες του Όντεγκααρντ παραπονιούνται ότι ο Σκανδιναβός μέσος είναι προκλητικά αδιάφορος στις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα.
football-academies.gr