Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη για Αλικυρναϊκό που γλυκοκοιτάζει τα PLAY-OFF

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά– Λυγιά 3-2



Σπουδαίας σημασίας νίκη για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά το πρωί της Κυριακής 22/3 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του ΑΟ Λυγιάς με σκορ 3-2.

Νωθρό πρώτο ημίχρονο με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και από τις δυο ομάδες και χωρίς καλό ρυθμό, παρ όλα αυτά στο 35΄μετα από όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους η μπάλα να βγει δεξιά στον Βασιλείου, σέντρα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Κάκκου 1-0.

Στο 43΄οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν το παιχνίδι, ολέθριο λάθος του Τσιλιγιάννη, κάτοχος της μπάλας ο Καννέλος με πλασέ θα κάνει το 1-1 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 48΄, σέντρα σουτ του Κρίνη από πλάγια δεξιά, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και θα καταλήξει στο αριστερό παραθυράκι του Τσιλιγιάννη κάνοντας την ανατροπή για του φιλοξενούμενους 1-2.

Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Σταμάτη Σαρρή θα πάρουν την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και θα καταφέρουν στο 63΄να φέρουν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Μπαλαμπάνη μετά από προβολή του τελευταίου μέσα από την μικρή περιοχή 2-2.

Η λύτρωση και η πλήρης ανατροπή για την ομάδα του Αλικυρναϊκού θα έρθει στο 82΄, εκπληκτικό σουτ του Αθανασόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τερόλλη και 3-2 μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.

Στο 92΄οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τσιλιγιάννη το σουτ του Κανέλλου θα περάσει άουτ.

Το φιλμ του αγώνα:

21΄εκτελεση φάουλ, ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, προβολή Λιανού μέσα από την μικρή περιοχή, ψηλά άουτ.

35΄γκοολ, όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από τους γηπεδούχους με την μπάλα να βγαίνει δεξιά στον Βασιλείου, σέντρα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Κάκκου 1-0.

39΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Τσαλαφούτα, με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Τερόλλη.

40΄αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καννέλου άουτ.

43΄γκοολ, ολέθριο λάθος του Τσιλιγιάννη, κάτοχος της μπάλας ο Καννέλος με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

48΄γκοολ, ανατροπή του σκορ από τον Λυγιά, σέντρα σουτ από δεξιά του Κρίνη, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Τσιλιγιάννη 1-2

63΄γκοολ, σέντρα στην μεγάλη περιοχή, με προβολή ο Μπαλαμπάνης θα ισοφαρίσει σε 2-2.

76΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιανού, εκπληκτική απόκρουση του Τσιλιγιάννη σε κόρνερ.

79΄σέντρα του Τριφιάτη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ζέρβα άουτ.

82΄γκοολ, εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Αθανασόπουλου, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τερόλλη και 3-2.

92΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια οι φιλοξενούμενοι, σουτ Καλτσης ασταθής απόκρουση Τσιλιγιάννη, νέο σουτ του Καννέλου μέσα από την μεγάλη περιοχή ελάχιστα άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Θεοφίλης, Τόλης και Δημονίτσας.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Τσιλιγιάννης, Τσαλαφούτας (69΄Καρβέλης), Γιαννόπουλος, Ζέρβας, Ψαθάς (52΄Αθανασόπουλος), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Τριφιάτης, Αχτύπης, Βασιλείου, Σκαρλάτος(72΄Κέσκος).

ΛΥΓΙΑ: Τερόλλη, Τσιριμώκος Κ, Θεοδωρόπουλος, ΒΕΙΖΑΙ, Λιανός, Ζαμπάρας, Κατσάμπας (86΄Ξανθός), Κρίνης (84΄Τσιριμώκος Α),KOLA (79΄Δημητρόπουλος),Καλτσής, Καννέλος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr