Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Της στέρησαν την νίκη στο 85΄....

.
Αστέρας Κεφαλοβρύσου-Ενωση Ευηνοχωρίου-1-1
 Η Ενωση Ευηνοχωρίου αν και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον Αστέρα , δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου  για την 22η αγωνιστική της Β΄Κατηγορίας.

Οι Μποχωρίτες ς θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη στο 85ο λεπτό, ωστόσο ο διαιτητής λανθασμένα υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ τον Κ. Βλάχο με υπόδειξη του βοηθού του Βασιλόπουλου και ακύρωσε ενα κανονικότατο γκόλ.
Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η Ενωση  ήταν ο κυρίαρχη του αγώνα, δημιούργησε φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί και να ανοίξει το σκορ ,αντίθετα με τον  ΄΄διψασμένο΄΄ για βαθμούς Αστέρα  πουείχε περισσότερο παθητικό ρόλο και προσπάθησε να απειλήσει  με αντεπιθέσεις., κάτι που έγινε στην πρώτη φάση που δημιούργησε  στο 32΄με τον Φούντα να ξεφεύγει απο τα πλάγια επιχειρεί σέντρα-σούτ αποκρούει ασθενώς ο Δασκαλάκης και ο επερχόμενος Φούντας σε κενή εστία με κεφαλιά κάνει το 1-0.
Στη συνέχεια η Ενωση που απο την αρχή έπαιξε σε μισό γήπεδο τον Αστέρα , πίεσε περισσότερο και κατάφερε στο 40΄να   ισοφαρίσει όταν ο προωθημένος Γιερατσιάν βγάζει ωραία σέντρα και ο επερχόμενος Ρισβάς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι  συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν κοντά στο 1-2  αρκετές φορές  αλλά πότε ο τερματοφύλακας πότε οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο και πότε οι λάθος επιλογες των παικτών της Ενωσης συνετέλεσαν ώστε ο αγώνας να μην έχει νικητή.
Στο 85΄σε μία φάση διαρκείας απο τις πολλές που έγιναν στην περιοχή  των γηπεδούχων στο β΄ημίχρονο ,σε εκτέλεση κόρνερ του Φλωρόπουλου  κεφαλιά του Κουντούρη κοντράρει σε αμυντικό και ο βετεράνος Βλάχος σκοράρει και προς γενική εκπληξη ο βοηθός Βασιλόπουλος καταλογίζει οφσαιντ, παρότι δύο παίκτες των γηπεδούχων ηταν επι της γραμμής.
Απο τον Αστέρα διακρίθηκαν οι Φούντας Α.,Σκαρμούτσος,Πατρινός Η.,Τσαντίλας και Σέρβος
Απο την Ενωση κορυφαίος ο βετεράνος Βλάχος Κ., ενω διακρίθηκαν ακόμη οι Γιερατσιάν Ι.,Τσαλίκης,Κοσσόβας και Μιχαλόπουλος Ι.
Η ομάδα του Ευηνοχωρίου  μπορεί να έχει δικαιολογημένα παράπονα και από το διαιτητικό τρίο, [εκτός απο τον α΄βοηθό Λιόνα Βασ. που είχε σωστές υποδείξεις ], αντίθετα ο β΄βοηθός Βασιλόπουλος  χρεώνεται την ακύρωση ενός κανονικότατου τέρματος  και είχε και 2-3 λάθος υποδείξεις, ενω ο διαιτητής Σούζας ανέχτηκε τις πολλές διακοπές που έκαναν οι γηπεδούχοι, στον πειθαρχικό τομέα χαρίστηκε πολλές φορές στους παίκτες των γηπεδούχων.Στο 88΄απέβαλε με 2η κίτρινη τον Φούντα Δ.΄
Αστερασ Κεφαλοβρυσου....Τσαντίλας,Ιωάννου Γ.,Αxho,Σερβός,Πατρινός Η.,Σκαρμούτσος,Φούντας Δ.,Ανδρεακης[89΄Κολτσίδας],Καρέτσος Β.,Φούντας Α[90΄Μοναστήρας Κ.].,Κανταρέλος Γ.[65  Σαναντάς]ς]

Ενωση Ευηνοχωρίου...Δασκαλάκης,Κοσσόβας,Μακρής Κ.,Γιερατσιάν Ι.,Βλάχος Κ.,Φλωρόπουλος,Τσαλίκης,Μιχαλόπουλος Ι.,Κουντούρης Γ.,Ρισβάς Ν.,Παπαναστασίου Χαρ.[77΄Δημαράς Ι.]




 ο Γιάννης Μιχαλόπουλος με τον Αλέξ. Φούντα των γηπεδούχων σε μια προσπάθεια τους στο ξερό γήπεδο του Κεφαλοβρύσου
 Κορυφαίος του γηπέδου  ο αειθαλής Κώστας Βλάχος

 ..μαχητικός οπως πάντα ο Γ.Κουντούρης αλλά και αυτός δεν έπιασε απόδοση προηγούμενων αγώνων
    μια απο τις πολλές στημένες φάσεις που έκανε ο Θ.Φλωρόπουλος


 οσο είχες δυνάμεις είχε καλές προσπάθειες και γενικά θετική παρουσία ο Θανος Τσαλίκης


 απροσπέλαστος στην άμυνα ο Γιερατσιάν Ι., βοήθησε και στον χώρο του κέντρου οταν πέρασε εκεί..

 Ο Νίκος Ρισβάς  σκόρερ της Ενωσης ,αλλα οχι απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητες του.
 Ο Προπονητής του Αστέρα Πατρινός Μ. σκεφτικός πρίν την έναρξη του αγώνα,χαρούμενος στο τέλος για την ισοπαλία..
 Ο Πρόεδρος της Ενωσης ανάμεσα απο το ζεύγος Μπότα παρακολουθούν τον αγώνα
                                 ο Νίκος Δημαράς πάντα κοντά στην Ενωση
 Το ΄΄φυσάνε και δεν κρυώνει΄΄ εξω απο τα αποδυτήρια  οι ανθρωποι της Ενωσης με την απόφαση του βοηθού να ακυρώσει ενα πεντακάθαρο γκόλ


 Ο Ακης Δασκαλάκης καθαρίζει την εστία απο τα νερά...

 Γιώργος Δασκαλάκης θεατής και στα 90΄,αφού οι γηπεδούχοι ελάχιστες φορές επισκέφθηκαν την περιοχή του..