Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Βαγγέλης Γκάτσης πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο 2014-2015



.


 Oπως έχει πει πολύ σωστά έμπειρος προπονητής που έχει φάει την πρώτη κατηγορία με το κουτάλι: "δείξε μου το σέντερ φορ σου, να σου πω αν θα πέσεις". Είναι ένας κανόνας που ισχύει σε μεγάλο ποσοστό για τις περισσότερες ομάδες. Είτε κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, είτε παλεύουν για τετράδα  είτε για παραμονή.
Η μαχη για τον τιτλο του πρωτου σκορερ.για το φετινό πρωτάθλημα κρίθηκε στο νήμα αφου την τελευταία αγωνιστική ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΜ  Βαγγέλης Γκάτσης με τα δύο γκόλ που πέτυχε επι του Απόλλων Δοκιμίου ,ξεπέρασε τον 23χρονο επιθετικό του Ναυπακτιακού Αστέρα Κώστα Πιστιόλη[είχε αναδειχθεί πέρυσι 1ος σκόρερ], που στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ατρόμητο βγήκε νωρίς λόγω αδιαθεσίας  απο τον αγωνιστικό χώρο.
Καριέρα γεμάτη περιπέτειες και γεμάτη γκολ ο Βαγγέλης Γκάτσης πέτυχε 23 γκόλ ,ενώ στα 22 γκόλ έφθασε φέτος ο Κώστας Πιστιόλης που είναι σε πολύ καλή κατάσταση,  και σκοράρει ανελιπώς  τα τελευταία χρόνια ...

                                Ο Βαγγέλης Γκάτσης  πρώτος σκόρερ με 23 γκόλ.,για μία ακόμη χρονιά  έδειξε την κλάση του στο σκοράρισμα
Ο Κώστας Πιστιόλης καθιερώνεται  στόυς ποδοσφαιριστές  με έφεση το σκοράρισμα αφού μετά την 1η θέση πέρυσι φέτος έμεινε στην 2η θέση με 22γκόλ..