Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος την απονομή των βραβείων στον Αλβες...

Τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη της 21ης αγωνιστικής και του καλύτερου παίκτη του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρέλαβε το μεσημέρι ο Αντρέ Άλβες.

Ο Αντρέ Άλβες αναδείχτηκε νικητής στο διαγωνισμό MVP της 21ης αγωνιστικής που διοργανώνει η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.
Την απονομή του βραβείου έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παλαιμάχων Παναιτωλικού, Βασίλης Ξανθόπουλος  και προπονητής της Α.Ε.Μεσολογγίου ,, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Αντρέ Άλβες δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή που έκαναν οι φίλαθλοι στο πρόσωπό μου. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου, στην ομάδα και στους φιλάθλους μας. Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει ο Παναιτωλικός τους στόχους του».

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Βασίλης Ξανθόπουλος είπε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα που βράβευσα στον Αντρέ Άλβες και νιώθω μεγάλη χαρά. Μας έκανε ευτυχισμένους με την απόδοσή του και τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Εύχομαι και στον Αντρέ και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, να συνεχίσουν αυτό που τόσα χρόνια προσφέρουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μας κάνει περήφανους η διοίκηση του κ. Κωστούλα  με όσα προσφέρει και στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του ο Παναιτωλικός και να μας χαρίσει αυτό το πρωτόγνωρο, την Ευρωπαϊκή του συμμετοχής».

Στην ίδια εκδήλωση έγινε από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων Γιώργο Δούκα, η απονομή του βραβείου που ο Αντρέ Άλβες κέρδισε από την ψηφοφορία που γίνεται κάθε αγωνιστική στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας. Ο κ. Δούκας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άλβες που μας έδωσε χαρά ως πρωτεργάτης της νίκης επί του ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και τη γιορτή αυτή την ανέπτυξε και την καθιέρωσε ο κ. Κωστούλας και η διοίκησή του. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, στέλνει μήνυμα από την πόλη μας που σταδιακά θα υιοθετηθεί απ’ όλους».
olatagoal.gr