Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τους χόρεψε... ο Σάκης Κράνης

Νίκη και βαθμολογική ανάσα για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Νίκη και βαθειά βαθμολογική ανάσα για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου για την 20η αγωνιστική επί του Προμηθέα Γαβρολίμνης με 2-1.

Καλύτεροι καθ όλοι την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι που πήραν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι στο 22΄με τον Τριώτη 1-0.

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Δημήτρη Ξηρού θα έρθει στο 53΄, με τον Κράνη να κάνει με ατομική ενέργεια το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν ώστε να έρθουν με αξιώσεις στα καρέ του Μπράτσικα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους στην κόντρα να μην μπορούν να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα ώστε να κλειδώσουν το τρίποντο.

Η μείωση του σκορ θα για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 88΄ μετά από μπαλιά του Ράμμου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον αφύλακτο Καλαβριζιώτη να γράφει το τελικό 2-1.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄κάθετη μπαλιά του Ταμπάκη για τον Γιαβρούτα, σουτ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση άουτ.

22΄γκολ για την Ακαδημία, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Κράνη και γύρισμα στη μικρή περιοχή, σουτ του Τριώτη και 1-0.

29΄μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, σε θέση τετ τα τετ ο Κατσαβός, πλασέ με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

35΄σουτ του Κράνη αουτ.

41΄σουτ του Κάκκου, εκπληκτική απόκρουση Μπράτσικα.

53΄γκολ για την Ακαδημία, πάσα του Κατσαβού δεξιό στον Κράνη, ατομική ενέργεια του τελευταίου και σουτ, στην δεξιά γωνιά του Γκασούκα και 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

57΄σουτ του Κάκκου σε κόρνερ ο Μπράτσικας.

58΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από Κράνη και Κατσαβό, σουτ του Κατσαβού με την μπάλα να περναει άουτ.

88΄γκολ για τον Προμηθέα, γέμισμα από δεξιά του Ράμμου στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Καλαβριζιώτη και 2-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β, Ροδάτος και Τόλης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Δ. Ξηρός) Μπράτσικας, Παναγιωτόπουλος Α, Διαμαντόπουλος, Παπουτσόπουλος, Γερατσιάν (75΄Κοκώρης), Πασπαλιάρης (60΄Ντζελέπης), Τριώτης (68΄Κούστας), Μαντέλος, Κράνης, Βιδάλης, Κατσαβός.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Καζανάς, Μυλωνάς Χ (52΄Γεωργίου), Ψυχογιός (62΄Αλμπάνης), Κακκος (74΄Ράμμος), Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Ταμπάκης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
itosports.gr/i