Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν μπόρεσε να την κοιτάξει στα… μάτια....Η Ενωση ήταν καλύτερη και εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε και δύο δοκάρια.

ENΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-4-1
Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η Ενωση Ευηνοχωρίου  ξεπέρασε το εμπόδιο της Ακαδημίας Ναυπάκτου  με 4-1 και συνέχισε την ανοδική της πορεία μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους της που βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος΄΄

Οι  τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έφτασαν πολύ εύκολα στην νίκη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και πάλεψαν φιλότιμα, δεν απέφυγαν τη βαριά ήττα, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ΄΄Μποχωρίτες ΄΄ να παίρνουν πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκόρ, και στην συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα, αφού σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ανωτερότητα τους ήταν εμφανής.
Τα γκόλ του αγώνα.....
8΄σε κόρνερ του Μιχαλόπουλου ο 17χρονος Π. Δημαράς με κοντινό σούτ κάνει το 1-0.
41΄απο μακρινό φάουλ του Βαλμά Α. ο Παπαναστασίου  με κεφαλιά -πάσα βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Μιχαλόπουλο που ΄΄τρύπωσε΄΄ στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ κάνει το 2-0.
45΄σε κόρνερ του Φλωρόπουλου πετάχτηκε ο Βλάχος στο πρώτο δοκάρι πιάνει κεφαλιά που αποκρούει ενστικτωδώς ο Αντωνιάδης και ο ΄΄συνηθής ύποπτος΄΄ Ρισβάς Ν. με πλασέ κάνει το 3-0
60΄σε μακρινή μπαλιά του Μακρή ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Ρισβάς διπλασιάζει τα δικά του γκόλ και κάνει με διαγώνιο σούτ το 4-0.
71΄ωραίο σούτ του Ρισβά στο κάθετο δοκάρι δυνατό σούτ του επερχόμενου Κουντούρη φεύγει μόλις άουτ.
86΄ωραία ανάπτυξη της φιλοξενούμενης ομάδας, και ο τελικός παραλήπτης  Τσίκας Β. ξεχασμένος απο τον προσωπικό του αντίπαλο με σούτ μειώνει σε 4-1.
90΄ατομική ενέργεια του Κουντούρη που αποφεύγει δύο αντιπάλους και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και απο κοντά σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.
Ευκολο απόγευμα για τον Διαιτητή Κατσαούνη Ι. και τους βοηθούς του Θεοφίλη και Καλαμάρη Κ.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...Δασκαλάκης Γ.,Βαλμάς Α.,Μακρής Κ.,Γιερατσιάν Ι.,Βλάχος Κ.[λ.τρ. 64΄Νεμποτάκης Α.],Φλωρόπουλος Α.,Δημαράς Π.,Μιχαλόπουλος Ι.[λ.τρ. 59΄Κουντούρης Γ.],Τσαλίκης Α.[72΄Αλεξανδρόπουλος Α.],Ρισβάς Ν.,Παπαναστασίου Χ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ..Αντωνιάδης,Παπαδόπουλος[46΄Δημητρόπουλος],Κασόλας[46΄Χαρακίδας Α.], Θωμόπουλος,[68΄Ραίκος Χ.]Χαντζάρας,Γεωργακόπουλος,Μαραντζάς,Σιάνας,Ζαβέρδας,Τσίκας Β.,Τσίκας Ν.