Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σημαντική νίκη για την Ακαδημία Μεσολογγίου επί του Τρίκαρδου

Σημαντική νίκη για την Ακαδημία Μεσολογγίου με 3-0 επί του ενισχυμένου από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου Τρίκαρδου Κατοχής.


Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και για τις δυο ομάδες, με παιχνίδι κέντρου και την Ακαδημία να παίρνει προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Φούντα Κώστα στο 21΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Τρικαλινού και Μπεκιράϊ για τους γηπεδούχους, θα δώσει μια φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή των γηπεδούχων που θα καταφέρουν στο 61΄ με τον Καλτσή, και στο 65΄ με τον Τρικαλινό να νικήσουν τον πολύ καλό Ροδάτο, και να σφραγίσουν το πολύτιμο τρίποντο που κρατάει σε απόσταση βολής την ομάδα του Μεσολογγίου και την διεκδίκηση μιας προνομιούχου θέσης για τα play– offs.

Το φιλμ του αγώνα:

21΄γκολ για την Ακαδημία, σέντρα Καλτσή από δεξιά στην κάρδια της άμυνας των φιλοξενούμενων, κεφαλιά του Φούντα Κώστα και 1-0.

29΄πασα στον κενό χώρο του Καραλή με αποδέκτη τον Καλαντζή πλασέ, σε κόρνερ ο Τσαπόκου.

38΄απευθείας καλοχτυπημένο φάουλ του Κωνσταντάρα, εκπληκτική απόκρουση του Ροδάτου σε κόρνερ.

51΄σουτ του Καλαντζή με την μπάλα να περναει άουτ.

61΄γκολ για την Ακαδημία, σέντρα από δεξιά του Μπεκιράϊ, σουτ Τρικαλινού στα σώματα των αμυντικών, νέο σουτ του Καλτσή και 2-0.

65΄ γκολ για την Ακαδημία, κλέψιμο της μπάλας από τον Τρικαλινό, θα πλασάρει και τον Ροδάτο και θα κάνει το 3-0.

66΄σουτ Καλτσή, απόκρουση Ροδάτου με τα πόδια σε κόρνερ.

67΄σεντρα Τρικαλινού από δεξιά στο πρώτο δοκάρι, σουτ πάνω στην κίνηση του Καλτσή, ακόμα μια εκπληκτική απόκρουση του Ροδάτου σε κόρνερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Σούζας και Βασιλόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Χαϊδάκης – Διακόνου) Τσαπόκου, Αντωνιάδης (46΄Μπεκιράι) Κοντομήτσος, Μπλαχούρας, Κωνσταντάρας, Φούντας Χ (72΄Υζεράϊ), Κολώνιας, Λατσός, Φούντας Κ (46΄Τρικαλινός), Καλτσής, Φούντας Α.

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: Ροδάτος, Καρανίκας, Ξύστρας Α, Καραμήτσος (70΄Ξύστρας Δ), Κοκκοτος, Muca, Πλαστήρας, Καραλής, Καλαντζής, Μουρκογιάννης, Βλαχοδήμος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.g