Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εφη Κάππα ΄΄σπάει΄΄ ένα-ένα τα ανδροκρατούμενα κάστρα....

 Ενας απο τούς λόγους που μου αρέσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι οτι...΄΄Γιατί οι παίχτες παίζουν μπάλα επειδή γουστάρουν, σε συνδυασμό με τις δουλειές τους, τις σπουδές τους, τα μαθήματά τους και τις όποιες άλλες υποχρεώσεις τους.
Γιατί παρ' όλες τις σκοτούρες και τα προβλήματα, η αληθινή κοινωνική συναναστροφή που προσφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι....παιδεία..
 Γιατί δεν υπάρχει καμία οικονομική εξαθλίωση σε σύγκριση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που τα πάντα μεταφράζονται σε χρήματα, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν ως δια μαγείας, λέξεις σαν: "κάνω το κέφι μου", "αγαπάω το ποδόσφαιρο".
Γιατί η επικοινωνία μεταξύ παιχτών, προπονητών, διοικούντων και φιλάθλων είναι πιο ανθρώπινη.
Ετσι ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής εκτός απο το ποδόσφαιρο πρέπει να συνδυάσει την δουλειά του η τις σπουδές του.Η 24χρονη αμυντικός του Μεσολόγγι 2008  Κάππα Εφη εκτός απο  το ποδόσφαιρο, ειναι  σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα αυτο της γυναίκα -ψαράς!!!!
Απο πολύ  μικρή  ηλικία η Εφη συνόδευε ήδη τον πατέρα της , όταν ψάρευε, και ήξερε από νωρίς ποιό θα ήταν το επάγγελμά της. Αγαπάει τη δουλειά της. Έχει την αίσθηση της ελευθερίας όταν βρίσκεται στη θάλασσα  και   επισημαίνει ότι κανείς δεν την ανάγκασε να γίνει ψαράς και ότι οι άλλοι ψαράδες την αντιμετωπίζουν ως ισότιμη συνάδελφο.
Ωπως  στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές, και στο ψάρεμα υπάρχουν καλές και κακές ημέρες.Πάντως η Εφη Κάππα αξίζει πολλά συγχαρητήρια για τον άψογο συνδυασμό ΄΄ποδόσφαιρο-εργασία΄΄..