Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηγέτης ο Kαρύμπας, σπουδαίο διπλό η Φλόγα..



 Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε η Φλόγα Παλαιομάνινας, η οποία επικράτησε με 4-1 του Αετού Σταμνάς στο Αγγελόκαστρο. Αρνητικό για τους φιλοξενούμενους, ο τραυματισμός του Ξευγένη, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.


Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις, αλλά αυτό δεν πτόησε την Φλόγα να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Αυτό το πέτυχε στο 36΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Καρύμπα.  Η ομάδα του Μιμηγιάννη πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 43΄, όταν  ο Τραγουλιάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Κόκκαλης έπιασε την κεφαλιά που απομάκρυνε ο Σπυρόπουλος, όμως η μπάλα έφτασε ξανά στον επιθετικό της Φλόγας που με κοντινό σουτ έκανε το 0 – 2. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μπαλάφας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλοκαίρη και ο Βασίλης Παστρωμάς εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1 – 2.

Στο 59΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Τζουλιάνο πέρασε διαγώνια πάσα στον Καρύμπα που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-3. Ο Καρύμπας εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα σταμάτησε στο μηρό του Ξευγένη που στη συνέχεια έκανε την κοντινή προβολή πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Φλόγας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση ο Ξευγένης τραυματίστηκε σε σύγκρουση με το Σπυρόπουλο και αντικαταστάθηκε. Στο 67΄ ο Καλοκαίρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόκκαλης υποδέχτηκε με τακουνάκι παιρνώντας έναν αντίπαλο και έπιασε το σουτ που κατέληξε στην εστία του Σπυρόπουλου για το 1 – 4. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η Φλόγα πανηγύρισε μια ακόμη νίκη.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας – Βασίλης Παστρωμάς): Σπυρόπουλος, Μπαλάφας, Χόντος, Φράγκος Λ., Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ. (54΄ Ζήσης), Μπούρος, Ασπρογιάννης (68΄ Κοκοσούλας), Τηλεμάχου (24΄ λ.τ. Φράγκος Γ.), Κουκογιάννης, Παστρωμάς.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς (75΄ Μπλέτσας), Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα (80΄ Τσιμπούκας), Νούλας, Κόκκαλης, Καρύμπας, Ξευγένης (63΄ λ.τ. Παπαδόπουλος).
.agrinio-sports.gr