Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δια πυρός και σιδήρου η ΑΕΜ πέρασε απο το Ευηνοχώρι...

 ....στο 89΄σε καλοκτυπημένο φάουλ του Βαβάτσικου ο Πασπαλιάρης Γ.[ 4] με θαυμάσια κεφαλιά δίνει την νίκη στην ΑΕΜ..

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-1-2
Με γκόλ του προωθημένου Γιώργου Πασπαλιάρη στην εκπνοή,η ΑΕΜ λύγισε την μαχητική Ακαδημία  στο Ευηνοχώρι..
Από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες της ΑΕΜ αντιλήφθηκαν πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους,διότι εκτός της μαχητικής  Ακαδημίας είχε να αντιμετωπίσει  και έναν απαράδεχτο αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Οι ΄΄κανονιέρηδες΄΄ βρήκαν απέναντί τους έναν παθιασμένο και αποφασισμένο να μην χαρίσει ούτε… εκατοστό αγωνιστικού χώρου αντίπαλο με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού και οι 11 παίχτες  των γηπεδούχων έχουν αγωνιστεί στον συντοπίτη της  ΓΟΜ, ενώ και πολλοι απο αυτούς έχουν φορέσει και την φανέλα της ΑΕΜ.
Κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους ήταν οι δυνατές μονομαχίες ,πολλά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,  με την Ακαδημία να  έχει δώσει χώρο και «κυνηγούσε» τις αντεπιθέσεις κυρίως με τους Πιστιόλη -Κράνη-Τσαλίκη .
Ενδεικτικό της εικόνας του πρώτου μέρους είναι πως τα λάθη στο χώρο του κέντρου συνεχίστηκαν εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να υστερούν στην τελική προσπάθεια, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που έφταναν έξω από την περιοχή του Δουλιώτη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου  ενώ δεν απειλούνταν ουσιαστικά, έδειχναν προβλήματα κυρίως αναφορικά με την «δεύτερη πάσα» με συνέπεια ο Γκάτσης  να μην τροφοδοτείται συχνά, ενώ ο Βαβάτσικος  αρκετές φορές βρισκόταν κλεισμένος από 2 και 3 αντιπάλους του, καί μόνο ο δραστήριος Δήμος Γαβρίνας να ταλαιπωρεί την άμυνα της Ακαδημίας. Έτσι, το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε ως την ανάπαυλα χωρίς… πολλές συγκινήσεις.
Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν ελαφρώς αλλαγμένη συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο καθώς η Ακαδημία μετά την αναγκαστική αλλάγή του Πασπαλιάρη Δ.,και η είσοδος του Ρισβά Ν. ΄΄φρέσκαρε΄΄ την ομάδα που  κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε πιο απειλητική για την εστία του Δουλιώτη Ανδρέα.
Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε ο χρόνος δεν ανέβασαν απόδοση και μετά την ισοφάριση   τότε έδειξαν χαρακτήρα κυρίως με τις στημένες φάσεις και πολιόρκησαν την εστία του Μπράτσικα, ενώ δίπλα απο τον Γκάτση πέρασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Π.Δενδρινός[εξα λλου απο εκεί ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σέντερ-φόρ], και στο τέλος ο συνηθής ύποπτος Γ.Πασπαλιάρης χαρίζει το τρίποντο,απέναντι σε εναν αντίπαλο πού αν παίζει έτσι και στην συνέχεια δεν θα έχει πρόβλημα  για την παραμονή του στην κατηγορία.
Κυριότερες φάσεις.

21΄ μια ωραία μπαλιά του Κράνη στον Πιστιόλη αυτός σουτ μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

27΄ κόρνερ από δεξιά για την ΑΕΜ εκτελεί ο Βαβάτσικος στο πρώτο δοκάρι, με προβολή ο Γαβρίνας θα κάνει το 0-1.

36΄ καλό σουτ του Βαβάτσικου έξω από την περιοχή αποκρούει ο Μπράτσικας σε κόρνερ.

41΄ σουτ του Βαβάτσικου έξω από την μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Μπράτσικας.

42΄ σουτ του Πιστιόλη αουτ.

44΄ σουτ του Γκάτση, θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

61΄ σέντρα από τον Κράνη στην άμυνα της ΑΕΜ ο Ρισβάς στο έδαφος  απο τράβηγμα του Γ.Πασπαλιάρη και πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Πιστιόλης και 1-1.

69΄ μια σέντρα του Μαντέλου ο Μάνθος θα κάνει το πλασέ αποκρούει ο Δουλιώτης. (μεγάλη ευκαιρία).

78΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρούτη, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπράτσικα.

84΄ ο Κράνης κλέβει την μπάλα από αριστερά και μπαίνει στην περιοχή ανατροπή από τον Μακρή ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι, δικαιολογημένες η διαμαρτυρίες της Ακαδημίας .

85΄ μια σέντρα η μπάλα στον Γαβρίνα μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπετε ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι, και τα παράπονα από την ΑΕΜ.

88΄ καλή σέντρα για την ΑΕΜ Ο Πασπαλιάρης πιάνει από πολύ κοντά κεφαλιά και μεγάλη απόκρουση από τον Μπράτσικα.

89΄ ο Βαβάτσικος εκτελεί φάουλ στην περιοχή και η κεφαλιά του Πασπαλιάρη  Γ.στα δίχτυα και 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με λάθη η διαιτησία των κ.κ Τσάσση,  Τόλη, ενω καλός ήταν ο Τσιλίκας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Eυηνοχωρίου: (Ξηρός Δ.) Μπράτσικας, Κοκόρης, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος Α, Μαντέλος, Ντζελέπης, Πασπαλιάρης  Δ.( λ.τρ.45΄Ρισβάς), Τσαλίκης (54΄Μάνθος), Κράνης, Παναγιωτόπουλος Χ (80΄Παλιάτσας  Ν.), Πιστιόλης.

ΑΕΜεσολογγίου(Ξανθόπουλος Β.) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι (72΄Μακρής), Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης, Δενδρινός  Π., Νικολόπουλος (81΄Ντζιμάνης), Γκάτσης, Γαβρίνας (90΄Λένης), Βαβάτσικος Κ., Κρούτη.

 απο κόρνερ του Βαβάτσικου ο Γαβρίνας  με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1..
 ο Κώστας Πιστιόλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ ισοφαρίζει σε 1-1..


 evinochori-kalidona.gr/






 το 1ο γκόλ της ΑΕΜ ο δραστήριος Δήμος Γαβρίνας πετάγεται στο 1ο δοκάρι μετά απο έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Βαβάτσικου και νικά τον Μπράτσικα και 0-1, και τρέχει να συγχαρεί [κάτω φωτογραφία ] τον δημιουργό Κ.Βαβάτσικο