Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Σκληρό καρύδι» ο Προμηθέας…

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 0
Ακόμη μια νίκη για τον Προμηθέα που πολλοί βιάστηκαν στην αρχή του πρωταθλήματος να τον θέσουν φαβορί  για μια θέση που οδηγεί στον Β” κατηγορία.
Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι και η ομάδα του Α. Καλαβριζιώτη  πρωταγωνιστεί  και φέτος στην Α’ κατηγορία φιγουράροντας στην 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας μέχρι και την 11η αγωνιστική . Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι παίκτες της  ομάδας είναι από την Χάλκεια  και είναι ένα από τα θετικά που έφερε η συνένωση των δύο τοπικών ομάδων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Προμηθέας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκόρ με τον Καλαβριζιώτη να βρίσκει  ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ τον Μπαλαμπάνη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στο γκολ τρία λεπτά αργότερα όμως το σούτ του Μπαλάφα θα σταματήσει το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια θα μπλοκάρει ο Γκασούκας. Στη συνέχεια ο Προμηθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας ευκαιρίες  χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του. Στο 78’ θα έρθει και το δεύτερο γκολ για τον Προμηθέα  με τον Αλμπάνη  με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Σπυρόπουλου.

Το φιλμ του αγώνα:
1’ Γκοοολ Εκτέλεση φάουλ του Καλαβριζιώτη κεφαλιά του Μπαλαμπάνη 1-0.
4’ Σουτ του Μπαλάφα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στη αγκαλιά του Γκασούκα.
32’Σούτ  του Αλμπάνη η μπάλα θα περάσει άουτ.
40’Σέντρα του Αλμπάνη Αλμπάνη δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή ο Ταμπάκης η μπάλα άουτ.
44’Σέντρα από δεξιά κεφαλιά του Τσιλιπάνου Σ. η μπάλα θα περάσει άουτ.
49’ Σούτ του Αλμπάνη διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
50’ Σούτ του Καλαβρουζιώτη  η μπάλα θα περάσει άουτ.
65’ Σέντρα του Καλαβρουζιώτη σουτ του Καλαβριζιώτη  αποκρούει ο τερματοφύλακας.
72’ Σουτ του Τσιλιπάνου Γ. η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο.
78’ Γκοοολ Σέντρα του Καλαβρουζιώτη σουτ  του Αλμπάνη η μπάλα στα δίκτυα 2-0.
Προμηθέας: Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Μυλωνάς, Κοσσόβας,Καλαβρουζιώτης(91’Λιάγκος), Καλαβριζιώτης, Αλμπάνης(81’Τσουκαλάς), Γιαβρούτας, Ταμπάκης.

Αετός Σταμνάς: Σπυρόπουλος, Μπούρος, Χόντος, Φράγκος Λ., Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ, Μπαλάφας (70’ Αθανασάκης), Ασπρογιάννης, Κοκοσούλας, Κουκογιάννης(68’ Γούλας),Παστρωμάς.

 nafpaktianews.gr
DSC_0067.jpgDSC_0072.jpgDSC_0074.jpgDSC_0079.jpgDSC_0087.jpgDSC_0092.jpgDSC_0095.jpgDSC_0096.jpgDSC_0097.jpgDSC_0103.jpgDSC_0109.jpgDSC_0115.jpg