Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αφησε υποσχέσεις με τεσσάρα!!!! η ΑΕΜ

Μια καταιγιστική Α.Ε.Μ. διέλυσε  τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου  Μεσολογγίου με σκορ 4-0, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και αποζημιώνοντας τους περίπου 500 φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα .
Ήταν ίσως η καλύτερη φετινή  εμφάνιση της ΑΕΜ  στο πρωτάθλημα και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Βασ.Ξανθόπουλος, αφού η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας με καλή κυκλοφορία και πίεση του αντιπάλου ψηλά.
Η ΑΕΜ ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Δουλιώτη Α., δεξί μπακ τον Πασπαλιάρη Γιάννη, αριστερό μπακ τον Μακρή, δίδυμο στόπερ τους Δενδρινό Π.-Πασπαλιάρη Γ., κεντρικά χαφ τους Δερβίση-Κρούτη και μπροστά τους τον Μιχαλόπουλο Αθ., δεξί εξτρέμ τον Γαβρίνα, αριστερό εξτρέμ τον Βαβάτσικο και κορυφή στην επίθεση τον Γκάτση Βαγ.[φωτογραφία]
. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως η ΑΕΜ μπήκε στο ματς για να ''τρέξει''. Οι γραμμές ήταν κοντά με την άμυνα στη σέντρα, η μπάλα πήγαινε συνέχεια στο πλάι με τα ακραία  μπακ[ειδικά τον 18χρονο Γιάννη Πασπαλιάρη] να ανεβαίνουν και οι αμυντικοί του Ολυμπιακού υπέφεραν.
Απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και με τις γραμμές κοντά, προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κατσαβοχρήστου, καί λίγες φορές πέρασαν το κέντρο ,ενώ δεν απείλησαν την εστία του Α.Δουλιώτη.
Τα γκόλ της ΑΕΜ πέτυχαν...
25΄μετά απο ωραίο συνδυασμό Βαβάτσικου-Μιχαλόπουλου ο Γκάτσης τελικός παραλήπτης της μπάλας με πλασέ κάνει το 1-0.
71΄σε σέντρα του νεοσελθόντα Μπαρμπαρούση ο Γαβρίνας με διαγώνιο σούτ κάνει το 2-0.
76΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Κρούτη με  καταπληκτική ενέργεια και κοντινό πλασέ κάνει το 3-0
88΄σε σέντρα του Γαβρίνα ΄΄ο συνηθής ύποπτος ΄΄ Γκάτσης με κεφαλιά κάνει το τελικό 4-0
Η ΑΕΜ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες  με αποκορύφωμα στο 68΄σε ασίστ του Βαβάτσικου ο Γαβρίνας σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κατσαβοχρήστου.
Απαρατήρητοι  πέρασαν οι  Ντζάνης – Κωσταράς – Βαλλιάνος, πού είχαν μια θαυμάσια διαιτησία.

Α.Ε.Μεσολογγίου (Ξανθόπουλος Β.) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι, Μακρής (67΄Μπαρμπαρούσης), Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης (78΄Αυτζής  Ι.), Δενδρινός  Π., Μιχαλόπουλος  Α.(λ.τρ.52΄Νικολόπουλος  Γ.), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Κρούτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: (Τάκος Κ.) Κατσαβοχρήστος, Πανταζής, Αλπέντζος, Ντίνος (84΄Σαμαράς), Γαρούφης, Τάκος, Τσοπανάς, Ζωγράφος, Κοντοπάνος (78΄Ρήγας), Βδουκάκης (80΄Μπουκουβάλας), Παναγιωτόπουλος.