Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ανατροπή και «τρίποντο» για την Ακαδημία...

 Με τα χαμόγελα και πάλι στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου νικώντας την Δόξα Καινούριου με 2-1 στο δημοτικό γήπεδο Ευηνοχωρίου.


Οι ομάδες μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό έως το τέλος του παιγνιδιού με την Δόξα να είναι πιο μαχητική να ανοίγει το σκορ στο 9΄και έως το τέλος του ημιχρόνου (και με χαμένο πέναλτυ) να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία άνοιξε τα φτερά της δείχνοντας τις προθέσεις της, κάτι που είχαμε αρκετούς αγώνες να δούμε και με μεθοδικότητα, μπαλιές από μια άκρη στην άλλη, κατάφερε άνοιξε την άμυνα έκανε ευκαιρίες, πέτυχε δυο γκολ και πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς που το είχε ανάγκη.

Κυριότερες φάσεις.

9΄ ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Μαντέλο που εκτελείτε καλό δυνατό σούτ και γκολ 0-1.

22΄μια σέντρα του Κούστα πιάνει κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος Α-Ν, η μπάλα χτυπάει το κεφάλι αμυντικού της Δόξας και λίγο άουτ.

23΄κόρνερ που εκτελεί ο Κράνης η μπάλα στην μικρή περιοχή βρίσκει τον Παπουτσόπουλο και σουτ η μπάλα πάνω στα σώματα των αμυντικών της Δόξας.

30΄ένα καλό κατέβασμα από παίκτη της Δόξας που ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και πέναλτυ που εκτελείτε και αποκρούει καταπληκτικά ο Μπράτσικας.

45΄ένα φάουλ στον Κράνη έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελεί με τεχνικό και δυνατό σουτ ο Πιστιόλης ο Χασιώτης αποκρούει εκπληκτικά.

47΄ μια ωραία σέντρα του Τριώτη στον Πιστιόλη αυτός κεφαλιά που πιάνει ο Χασιώτης.

77΄ο Διαμαντόπουλος μπαλιά στον Παναγιωτόπουλο Α-Ν αυτός ωραία σέντρα και καρφωτή κεφαλιά ο Πιστιόλης κάνει το 1-1.

85’ μια σέντρα του Παναγιωτόπουλου Α-Ν αποκρούει ο Χασιώτης και η μπάλα στον Τριώτη αυτός ένα πολύ δυνατό σουτ από δεξιά η μπάλα στα δίχτυα και το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

88΄ φάουλ για τους φιλοξενούμενους έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελείτε πιάνει δύσκολα ο Μπράτσικας.

90΄ ο Τσαλίκης κλέβει με ωραίο τρόπο την μπάλα από τον αντίπαλο και κατεβαίνει από αριστερά μόνος του μπαίνει στην μεγάλη περιοχή σουτάρει αλλά την τελευταία στιγμή αποκρούει την μπάλα ο Χασιώτης με τα πόδια άουτ..

Δεν υστέρησε κανένας παίκτης από την Ακαδημία.

Με πολύ λίγα λάθη η διαιτησία των Καραβασίλη, Τσιλίκα Γαλανόπουλο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΞΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α-Ν., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.(75΄ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α), ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ Γ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ.(46΄ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ), ΚΟΥΣΤΑΣ Δ.(46΄ ΤΡΙΩΤΗΣ Β), ΚΡΑΝΗΣ Δ.

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

ΧΑΣΙΩΤΗΣ Δ., ΣΟΥΣΑ Θ.(18΄ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Χ., ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ Θ., ΚΟΚΡΑΛΗΣ Γ., ΑΥΓΕΡΗΣ Δ., ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ Σ.(86΄ΚΟΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ Κ), ΤΖΩΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΣΤΡΕΜΕΝΟΣ Χ.(79΄ΒΛΙΣΙΟΣ Ι), ΚΑΚΟΥΡΗΣ Κ.




evinochori-kalidona.gr/