Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αξιέπαινη ενέργεια του Π.Α.Ο. Καλυβίων

 Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων τίμησε τα 20 χρόνια του «Χαμόγελου του Παιδιού»!!!

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων τίμησε  τα 20 χρόνια από την ίδρυση του «Χαμόγελου του Παιδιού», λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Καμαρούλας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των παικτών και των διαιτητών, προπορεύονταν μικρά παιδιά που κρατούσαν πανό με τα λογότυπα του «Χαμόγελου» και του ΠΑΟΚ, ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όλοι οι αθλητές φωτογραφήθηκαν μαζί για να προωθήσουν το σύνθημα: «Μέχρι να Χαμογελάσει ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ... σε αυτό το έργο δεν μένουμε θεατές»!!!
Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων θα προβάλλει μέσω τις επίσημης εμφάνισής  του, τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στα Καλύβια!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παράγοντες του ΠΑΟΚ, τους διαιτητές Κατσαούνη  Κακατσίδη, Καραπιπέρη  και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία!
Όπως αναφέρεται στο ιστοσελίδα του «Χαμόγελου» στις 9 Νοεμβρίου 1995 ιδρύθηκε από ένα δεκάχρονο αγόρι, τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
«Το ημερολόγιο του είναι η κληρονομιά μας, το χαμόγελο που ζωγράφισε στο δικό του πρόσωπο, έγινε το χαμόγελο και η ελπίδα για εκατοντάδες παιδιά που κινδυνεύουν.
Ανδρέα, το δικό σου αστέρι φωτίζει κάθε μας κίνηση, κάθε μας σκέψη, κάθε μας προσπάθεια. Αν και βρίσκεσαι μακριά μας σε νιώθουμε κοντά μας σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας ενέργεια. Ο δικός σου Σύλλογος έγινε και δικός μας. Mας έδειξες το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Μας ένωσες, μας έβγαλες από την αδράνεια και από τη σιωπή και μας  έδωσες τη δυνατότητα  να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη....
.... αλβανάκια  άσπρα και μαύρα όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο ....
το δικό τους χαμόγελο.
Ανδρέα σε ευχαριστούμε…»





gpadazo@teimes.gr