Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο...ο Ομηρος που κέρδισε στο Νεοχώρι τον Ατρόμητο με 4-2

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε ο Ομηρος Νεοχωρίου που επιβλήθηκε στο Νεοχώρι του Ατρομήτου Αντιρρίου με 4-2.

Η ομάδα του Ατρομήτου ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 12' όταν ο Γατσώρης ενώ έλεηχε την μπάλα έκανε το λάθος, ο Σκανιάς έγινε κάτοχος, έδωσε στον Παπαποστόλου και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ομηρος αντέδρασε γρήγορα και στο 13' από φάουλ του καλύβα στο χώρο του κέντρου ο καβαλιέρης βγήκε από αριστερά, έκανε το σουτ, ο Φλωρόπουλος απέκρουσε αλλά ο Τσάμης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 15' Λαγός και Τσιρώνης συνδυάστηκαν ο Τσιρώνης γύρισε στον Αγγέλη που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν γρήγορη καθώς στο 19' Ο Παπαποστόλου μπήκε από δεξιά συγκλίνει προς τα μέσα κάνει το σουτ το οποίο δείχνει να μπλοκάρει ο Ζέρβας αλλά του φεύγει η μπάλα και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
Στο 51' από απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι για να απομακρύνει στη συνέχεια η άμυνα.
Στο 63' από κόρνερ του Αποστολίδη ο Λαγός με κεφαλιά έκανε το 3-2.
Το τελικό 4-2 έγινε στο 65' όταν ο Τσάμης έκανε σέντρα και ο Λαγός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φλωρόπουλου.
Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Γατσώρης (35' λ.τ. Στραβοδήμος), Κάκκος, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (61' Αποστολίδης), Σαμψώνας (85' λ.τ. Σ.Βαλτογιάννης), Αγγέλης, Καβαλιέρης
Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Παπαποστόλου (89' Καραδήμας), Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Βαρελάς (75' Γεράνιος), Πετσίνης, Σκανιάς,Ζαχαρόπουλος (86' Αναγνωστόπουλος), Κάκκος
olatagoal.gr