Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Μικτή Παίδων Αιτωλοακαρνανίας υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντίστοιχης Μικτής Αχαίας

Πάλεψε στο δεύτερο μέρος, αλλά ήταν αργά για την Μικτή Παίδων


Tην ήττα με 3-1 γνώρισε η Μικτή Αιτωλοακαρνανίας των Παίδων από το αντίστοιχο συγκρότημα της Αχαίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκαν να επικρατούν με 3-0, ενώ στο δεύτερο μέρος είδαμε τους παίκτες του Βασίλη Παπαθανασίου να ανεβάζουν απόδοση, να πετυχαίνουν γρήγορο γκολ, αλλά να μην τα καταφέρνουν, με το αποτέλεσμα πάντως να είναι τελικά δίκαιο.

Οι παίκτες της Αχαίας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δαύλα. Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 9΄ έκαναν το 2-0 με τον Αθανασακόπουλο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μασούρας σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας προβάδισμα τριών γκολ.

Στο δεύτερο μέρος είδαμε τους παίκτες του Βασίλη Παπαθανασίου να ανεβάζουν απόδοση, χάρις και στις αλλαγές του προπονητή τους και μείωσαν στο 42΄ με τον Μάριο Ζαρλακούτη, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Σκόνδρα στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια όσο και αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Μικτή Αιτωλοακαρνανίας: Κούρτης, Ζερβουλάκος, Χοχτούλας, Μελιάδης, Λιάβας, Ποσονίδης, Φραγκούλης(41΄ Αντωνόπουλος), Ράπτης, Πανταζής, Σκόνδρας (17΄Ζαρλακούτης) και Τσουκαλάς(41΄ Ντούλιας).

Μικτή Αχαίας: Πέτρου, Σταθόπουλος(65΄ Λιάζος), Χριστόπουλος(45΄Νικολόπουλος), Δαύλας, Κολώφονος, Ράμμα, Σπηλιωτόπουλος, Κουτσόπουλος, Μακρής, Αθανασακόπουλος και Μασούρας(41΄ Μαχαίρας) .
.agrinio-sports.gr