Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

;;Σεφτέ στις νίκες για τον Αετό....

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Αετός Σταμνάς, που επιβλήθηκε στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου με 2 - 1 τον Άρη Αιτωλικού.

Η ομάδα της Σταμνάς προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και παρότι δέχτηκε την ισοφάριση, κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε.
Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε αποφασισμένη να πιέσει από το ξεκίνημα, όμως ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 11΄ όταν μετά από σέντρα του Ζέρβα από αριστερά ο Σωτήρης Κουτρούλης έπιασε το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να βρίσκει τη συμβολή των δοκαριών.
Στο 23΄ και στο 27΄ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως τα σουτ των Σωτήρη Κουτρούλη και Χρήστου Χονδρογιάννη πέρασαν άουτ. Ο Αετός μετά από τη δεύτερη φάση αντέδρασε και στο 28΄ άνοιξε το σκορ.
Ο Κουκογιάννης βρήκε τον Κουσκούνη που έστρωσε στο Φραγκούλη, που έπιασε το σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς, με τη μπάλα όμως να καταλήγει στο Μπούρο που με πλασέ έκανε το 1 - 0.
Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο 33΄, αλλά το σουτ του Χρήστου Χονδρογιάννη κατέληξε στα χέρια του Σπυρόπουλου. Στο 37΄ το σουτ του Λαδά πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο επόμενο λεπτό μετά το γύρισμα του Γιώργου Φράγκου ο Κούσουλας πρόλαβε τον Κοκοσούλα, με τη μπάλα να κοντράρει στον παίκτη του Αετού και να περνά άουτ.
Ο Σπυρόπουλος απέκρουσε εύκολα το σουτ του Καραδήμα στο 40΄ και στο 44΄ μετά από γύρισμα του Χόντου ο Άγγελος Φραγκούλης έπιασε το φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Αετός είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 48΄ όταν ο Παστρωμάς έπιασε σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια από την πλάτη του Κούσουλα να καταλήγει κόρνερ.
Ο Μάκης Ζηνεμπής με άπιστο σουτ στο 55΄ έστειλε τη μπάλα να βρει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Σπυρόπουλου για το 1 - 1.
Στο 60΄ μετά από συνδυασμό του Τηλεμάχου με τον Κουκογιάννη ο δεύτερος με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και στο 68΄ ο Κουτρούλης έκανε εξαιρετική επέμβαση διώχνοντας τη μπάλα δύσκολα στη γωνία μετά από φάουλ του Φραγκούλη, όπου η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα του Άρη.
Όμως στο 80΄ ο γκολκίπερ του Άρη έκανε άστοχη έξοδο μετά την εκτέλεση κόρνερ του Χόντου και ο Λάζαρος Φράγκος με το σώμα στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 - 1.
Η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν χάθηκε στο 86΄ όταν η μπάλα έφτασε στον Καρέτσο στη μικρή περιοχή, όμως ο παίκτης του Άρη καθυστέρησε και ο Σπυρόπουλος τον πρόλαβε.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Σπυρόπουλος, Μπούρος, Χόντος, Φράγκος Λαζ., Τσιλιπάνος Γαβ., Μπαλάφας (22΄ Φραγκούλης), Κουκογιάννης, Κοκοσούλας, Φράγκος Γεωρ. (46΄ Τηλεμάχου), Κουσκούνης (65΄ Μπαρλίκας), Παστρωμάς.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Κούσουλας Επαμ., Κουτρούλης Σωτ., Χονδρογιάννης Παν. (73΄ Καρέτσος), Μπούσγος, Ερινάλντο, Ζηνεμπής (87΄ Φράγκος Αναστ.), Χονδρογιάννης Χρ., Καραδήμας, Λαδάς, Ζέρβας, Καλύβας (42΄ Καρατζογιάννης).                                                 olatagoal.gr