Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πετυχημένη παρουσία με την Εθνική Νεανίδων στην Φιλανδία της Παναγιωτίδη....

 Η νεαρή επιθετικός του Μεσολόγγι 2008  Παναγιωτίδη Ευαγγελία στο χθεσινό αγώνα της Εθνικής Νεανίδων στην Φιλανδία  με τη Γεωργία  μπήκε ως αλλαγή και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση, στην δεξιά πλευρά της επιθετικής γραμμής που αγωνίστηκε
.Η  συμμετοχή της Πρεβεζάνας παίκτριας στην Εθνική ηταν  μια καταπληκτική εμπειρία... Είναι τεράστια τιμή για κάθε αθλητή η αθλήτρια  να φοράει τη φανέλα της χώρας του και να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Από εκεί και πέρα ο αποκλεισμός δεν πρέπει να τις  στενοχωρήσει, ούτε αυτή  ούτε τα υπόλοιπα κορίτσια , αλλά να τις πεισμώσει ώστε να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να εμφανιστούν ακόμα πιο έτοιμες τις επόμενες χρονιές..
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευγενία Παναγιωτίδη ηταν η πιό μικρή [30-12-1997] της Ελληνικής αποστολής.

                                     Το καλύτερο... για το τέλος οι Νεάνιδες
 Η Εθνική Νεανίδων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro U19, επικρατώντας 8-0 της Γεωργίας.

Τα κορίτσια του Δήμου Κάβουρα δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, πήραν όμως την πρώτη τους νίκη στο τελευταίο από τα τρία ματς που έδωσαν στον όμιλο στη Φινλανδία. Μεγάλη πρωταγωνίστρια του ματς, η Σακελλάρη, που έκανε καρέ, ενώ σκόραραν ακόμα τέσσερις κοπέλες! Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Ελλάδας μπορεί να μην είχε βαθμολογικό αποτέλεσμα, αφού η πρόκριση είχε χαθεί από τα προηγούμενα ματς, όμως, έδειξε πως το γυναικείο ποδόσφαιρο - τουλάχιστον σε εθνικό επίπεδο - έχει μέλλον και οι υποδομές θα πρέπει να προσεχθούν ακόμα περισσότερο και να αποδώσουν στο μέλλον καρπούς!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ για την Εθνική άνοιξε μόλις στο 9' με την Σακελλάρη! Στο 12' η ίδια παίκτρια ανέββασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 33' η Πλυτά πέτυχε το τρίτο τέρμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Σακελλάρη έφτασε στο χατ-τρικ κι έκανε το 0-4 για την Ελλάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική Νεανίδων μπήκε εξίσου δυνατά και στο 59' με την Γκάτσου, έφτασε σε πέμπτο τέρμα. Η Καλδαρίδου στο 71' σημείωσε το 0-6 ενώ η Σακελλάρη ολοκληρώνοντας το καρέ της έκανε το 0-7! Το τελικό 0-8, διαμορφώθηκε με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 83' η Μωραΐτου!

ΓΕΩΡΓΙΑ: Μπακράτζε, Τσαουτίτζε, Σακχκουλιάνι, Εντελάντζε, Ντολίντζε, Γκοργκάτζε (86' Γιντσαράντζε), Σινατασβίλι, Τσεμινάβα (61' Τσικβιλάτζε), Τσανγκέλια (46' Νασκιντασβίλι), Σενγκέλια, Ντανέλια

ΕΛΛΑΔΑ: Στεφανοπούλου, Κόντου, Γκάτσου, Καλδαρίδου, Μωραΐτου, Ζέρβα (63' Χαμαλίδου), Γεωργίου (71' Πύθουλα), Σακελλάρη, Κυριαζή, Πλυτά, Σπυριδωνίδου (59' Παναγιωτίδη)
dokari.gr


                     η Ευαγγελία Παναγιωτίδη δεύτερη απο δεξιά [ 17 ]