Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

"Αγγλικό" σκορ στο Ενωσιακό..

Νίκη πρόκριση για τον Αλικυρναϊκό στο κύπελλο

Την νίκη και συνάμα την πρόκριση στην δεύτερη φάση του κυπέλλου με 5-3 πήρε το απόγευμα της Τετάρτης 24/9 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ομάδα του Αλικυρναϊκου Αγίου Θωμά απέναντι στην ομάδα της Παιανίας Μάστρου.


Πολλά γκολ και όμορφο θέαμα κατά διαστήματα από τις δυο ομάδες με την ομάδα του Αγίου Θωμά να πηγαίνει στο ημίχρονο προηγούμενη με σκορ 4-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Μάστρου θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα και θα σημειώσουν 3 τέρματα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 5-3.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

3΄κόρνερ από αριστερά με τον Βασιλείου, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Κέσκου και 1-0.

8΄ανατροπη μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τριφιάτη Γ. από τον Καστανά Ν. και πέναλτι για τον Αλικυρναϊκό, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κέσκος και 2-0.

17΄σύγχυση στην άμυνα της Μάστρου, με τον Τσαλαφούτα να κλέβει την μπάλα και με πλασέ να κάνει το 3-0.

41΄σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Μπαλαμπάνη, με την μπάλα να περναει κάτω από το σώμα του Μακρή και 4-0.

60΄ομορφη εκτέλεση φάουλ του Κουμπαρούλη για λογαριασμό της Μάστρου, με την μπάλα να αναπαύετε στο βάθος της εστίας του Χολέβα και 4-1.

65΄ομορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά του Αθανασόπουλου, πλασέ και 5-1.

80΄λαθος συνεννόηση άμυνας και τερματοφύλακα για του γηπεδούχους, επωφελείται ο Σύρρος Γ και με πλασέ θα κάνει το 5-2.

84΄βαθεια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αλικυρναϊκού, κατέβασμα και σουτ από τον Σύρρο Γ στην αριστερή πλευρά του Χολέβα και 5-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ. Γκιάφης – Μωραΐτης – Καλύβας.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ: (Σαρρής) Χολέβας, Τσαλαφούτας, Μαρκουτσάς, Μπαλαμπάνης, Ζέρβας, Κάκκος, Βασιλείου (61΄Κουφός), Κέσκος (68΄Δενδρινός),Τριφιάτη Γ, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος (61΄Κατσαβοχρήστος).

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ: Μακρής, Ντίνος, Ρέκας, Τσακαλότος (23΄Κουτσοθοδωρος), Καραθάνος, (27΄Γκορκόλης),Καστανάς Π, Καστανάς Ν, Σερετάκης, Σύρρος (57΄Μουρκογιάννης), Κουμπαρούλης, Σύρρος Γ.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr