Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δίδαξε ήθος ο Χλωρός!

Ο Γιάννης Χλωρός κοσμεί τα γήπεδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και εκτός από την ποδοσφαιρική του αξία, φαίνεται πως διαθέτει και ήθος, κάτι που απέδειξε στο   παιχνίδι Νέα Ιωνία-Ηλυσιακός.


Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε προ κενής εστίας, ωστόσο δεν έβαλε το γκολ ως ένδειξη του fair-play προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Μιχάλη Σηφάκη, που ήταν τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τον Χλωρό που έδειξε πως οι μεγάλοι παίκτες δεν περιορίζονται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η ενέργεια του Γιάννη Χλωρού να πετάξει την μπάλα επιδεικτικά άουτ στη φάση του 63' δεν θα μπορούσε να μην έχει "αγγίξει" και τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων, Διονύση Λιονάκη, ο οποίος αποθέωσε τον πολύπειρο επιθετικό:

"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό! Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακάς μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ρούσσος


acadimies.gr