Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις απο τον Ρόβα

.
Είχε τον Ρόβα και πέρυσι ο Βλαστός!
Μπορεί ο Γιώργος Βλαστός να μετράει μόλις λίγες ημέρες στην τεχνική ηγεσία του Γιούχτα, όμως στις Αρχάνες βρήκε έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο τον είχε παίχτη πέρυσι στον Πανναξιακό!




Ο λόγος για τον 20χρόνο Χρήστο Ρόβα ο οποίος έφυγε απο την Νάξο με προορισμό την Κρήτη για να αγωνιστεί με την φανέλα του Γιούχτα έχοντας για προπονητή τον Βασίλη Καραϊσκο όμως μετά την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού, προσλήφθηκε ο Γιώργος Βλαστός!

Σίγουρα για τον Ρόβα θα βοηθήσει το γεγονός πως θα έχει για προπονητή έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει καλύτερα από τους υπόλοιπους οι οποίοι ίσως να μην έχουν ξανασυνεργαστεί με τον 50χρόνο τεχνικό.
.
Εξαιρετικές είναι οι εντυπώσεις που άφησε ο νεαρός Χρήστος Ρόβας σε ακόμα ένα παιχνίδι του Γιούχτα, αυτό με τον Αλμυρό.

Μπορεί ο Γιούχτας να μην παρουσίασε συνολικά καλή εικόνα στο παιχνίδι όμως το 20χρόνος νεοαποκτηθέντας επιθετικός του Γιούχτα ήταν στους διακριθέντες αφού και γκολ έβαλε και ασσίστ έδωσε ενώ ήταν συνεχώς μέσα σε όλες τις φάσεις.

Ο Χρήστος Ρόβας δείχνει καλά στοιχεία και απομένει να φανεί εάν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, πάντως ο Βλαστός που τον γνωρίζει καλά απο την κοινή τους θητεία στον Πανναξιακό δείχνει να τον εμπιστεύεται και εάν συνεχίσει έτσι την φανέλα θα την πάρει σπίτι του!

Ακόμα και εάν τελικά αποκτηθεί επιθετικός όπως έχει ζητήσει ο Γιώργος Βλαστός, ο Ρόβας δεν θα χάσει την θέση του στην εντεκάδα αφού θα μεταβεί στο δεξί άκρο της επίθεσης παρ’ότι ο νεαρός επιθετικός ήδη έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια.
grandsport.gr