Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντεμπούτο με ισοπαλία για Θανάση Παλιάτσα, στο πρώτο φιλικό τέστ του Θεσπρωτού...

Στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι, ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στο Καναλάκι απέναντι στην τοπική ομάδα του Αχέροντα.
                                                                                                           Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 20', με τέρμα του Στάικου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι. Ο Θεσπρωτός έφερε το σκορ στα ίσια στο 53' με δράστη τον Σκούφαλη. Ο έμπειρος επιθετικός κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος την εσχάτη των ποινών.

Ο Θεσπρωτός ξεκίνησε το ματς με:
Πάντο, στόπερ τους Μηνά ,Τσιρώνη, αριστερά Πανταζή, δεξιά Τρακάκη, αμυντικά χαφ τους Μώκο και Μπάρκα, μπροστά τους τον Κάλλο, αριστερά στην επίθεση τον Γόγολο, δεξιά τον Καλέση και προωθημένο τον Ντόκο. Στα μισά του ημιχρόνου μπήκαν και οι Μποροδήμος και Τσαρπέλας.
Στο β΄μέρος ο Σέμος παρέταξε τους: Βενέτη, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βένος και Παλιάτσας, δεξί μπακ Σταυρίδης, αριστερό ο Ασωνίτης, χαφ οι Μητσέλος, Σ.Παππάς και Κοσμίδης. Νταλίφι σέντερ φορ, με τους Σκούφαλη και Σιάννη στα άκρα.
Αχέρων Καναλακίου (Μουρούτης): Καραπιπέρης, Λαγός, Τζίμας, Νόνας, Τσουγγάρης, Μπάκας, Λουκούμης, Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Γκόλιας, Στάικος. Έπαιξαν και οι Γαλάνης, Ζώης, Νταής, Τζίμας και Παππάς.
thesprotiaball.gr