Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξεκίνημα για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου 2014 - 2015

 Ξεκίνησε και επίσημα  η Ακαδημία Ευηνοχωρίου γεμάτη ελπίδες και ιδιαίτερα θετικό κλίμα για μια αθλητική και αγωνιστική σεζόν με πολλές υποσχέσεις.




Η κατηγορία Α΄ ΕΠΣΝΑ για την σεζόν 2014 - 2015 θα είναι καλύτερη λόγω πολλών αθλητικών και ιστορικών σωματείων του νομού μας όπως (ΑΕΜ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΡΗΣ ΟΜΗΡΟΣ κ.α), οπότε όπως καταλαβαίνουμε τα περισσότερα ματς θα είναι ντέρμπυ, ενώ το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο θα γίνει με 14 ομάδες (όπως και τα προηγούμενα δύο, πριν διεξάγονταν με 16 ομάδες).

Αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου για την πρώτη προπόνηση και αγιασμό από τον π. Δημήτριο.

Εκτός από τους παλιούς πολλά νέα πρόσωπα και ιδιαίτερα Μποχωρίτες που ήταν σε άλλες ομάδες της περιοχής μας έδωσαν το παρόν, Τσακανίκας Ν., Πιστιόλης Κ., Μάνθος Κ., Διαμαντόπουλος ΑΘ., Νεμποτάκης Α., Γερετσιάν Χ., Ξηρός Αλ., Δαδάνης Θ., Μπαλκούρας Α. κ.α.

Ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου Ξηρός Κώστας , ο πρόεδρος της ομάδας Γρίβας Μιχάλης έκαναν μια σύντομη ομιλία πριν την προπόνηση χαιρετίζοντας όλα τα παιδιά τόνισαν ότι η καλή συνεργασία, συμπεριφορά και αγάπη που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα, θα φέρουν αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα.

Ο νέος προπονητής Καραππαπάς Γεώργιος με γυμναστή τον Ξηρό Δημήτριο ξεκαθάρισε πως περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και διάθεση για μπάλα, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της στην κατηγορία αυτή, τονίζοντάς τους πως θα είναι δίκαιος απέναντι σε όλους, δίνοντας τις πρώτες οδηγίες για τις προπονήσεις αλλά και χωρίς φωνές στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΟ 90% ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ :

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Ν., ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜ., ΞΗΡΟΣ ΑΛ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΤΡΙΩΤΗΣ Ι., ΤΡΙΩΤΗΣ Β., ΖΟΥΜΑΣ ΑΘ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΚΟΚΩΡΗΣ ΑΘ., ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ Α., ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ Γ., ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΣ ΑΛ., ΔΑΔΑΝΗΣ Θ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Χ., ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Δ., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Β., ΚΟΥΣΤΑΣ Ι., ΚΟΥΣΤΑΣ Κ., ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Κ., ΛΑΝΑΡΑΣ Γ., ΦΟΥΝΤΑΣ Δ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΞΗΡΟΣ Δ., ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΜΑΝΘΟΣ Κ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ Γ., ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ Κ., ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α.

Η ομάδα έχει εκδώσει κάρτες διαρκείας και η τιμή τους είναι 30 ΕΥΡΩ, όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των παιδιών και να τονίσουμε ότι πολλοί παίκτες συμμετέχουν με προσωπική βοήθεια.





evinochori-kalidona.gr