Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεταγραφικός Στόχος Πολλών Ποδοσφαιρικών ομάδων τής περιοχής μας και όχι μόνο ο Νίκος Ρισβάς...

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού είναι για κάθε παράγοντα  του ποδοσφαίρου μας από τις περισσότερο αγαπημένες του!




Γιατί είναι η περίοδος που η φαντασία καλπάζει και ονειρεύεται την νέα σεζόν την νέα ομάδα όπως αυτός ακριβώς θέλει. κομμένη και ραμμένη στα δικά του μέτρα στις δικές τους επιθυμίες!
Ο 27χρονος  επιθετικός Νίκος Ρισβάς σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποτελεί  το μήλο της έριδος για όλες τις ομάδες της περιοχής μας.
Μετά την καλή παρουσία του με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος,και πρίν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος  πολλές ομάδες  κινήθηκαν για την απόκτηση του.Πάντως μεταξύ των ΄΄μνηστήρων ομάδων΄΄ πού θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Μεσολογγίτη ποδοσφαιριστή   βρίσκεται και μιά  Αθηναική ομάδα, με παρουσία τα προηγούμενα χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες, και φέτος αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου  για την Γ΄Εθνική, και κατέλαβε την 2η θέση στόν ομιλό της....
Πάντως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του  Νίκου Ρισβά θα τον έχει η Ακαδημία Ευηνοχωρίου