Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ωραίο θέαμα και γκολ στο γήπεδο της Γραμματικού....

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην περιοχή μας το Μεσολόγγι 2008 πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο καταπληκτικό γήπεδο της Γραμματικού με την  Μικτή ομάδα Παίδων του Αρακύνθου Ματαράγκας  και του Αχιλλέα Γραμματικού  ,προκειμένου με τον τρόπο αυτό να δώσει τη δυνατότητα σε κοπέλες της περιοχής  να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά.

Οσοι  δέ παρακολούθησαν  το συγκεκριμένο παιχνίδι και να διαπίστωσαν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εξίσου όμορφο με το αντρικό,  και δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς να ξεπεράσουν το ταμπού ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρική υπόθεση και τέλος στα κορίτσια της περιοχής μας ν΄αγκαλιάσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να το γνωρίσουν από κοντά.
Μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε την φιλική νίκη με το ΄΄αγγλικό σκόρ΄΄ 5-4.Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο της Πούλιου Ρούλας [1η σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα με 17γκόλ] και της Μαρίας Γρομητσάρη ανέβασε την απόδοση της γυναικείας ομάδας και ισσορόπησε  το παιχνίδι και με 3 θαυμάσια γκόλ της 15χρονης Μαρίας Καπνίση  30΄,60΄,82΄ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ,και της ΄΄κάπταιν΄΄ της ομάδας Πρασσά Χριστίνα με φάουλ στο 34΄, και της 10χρονης Βάτσικα Βάσιας με διαγώνιο σούτ στο 75΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν  με επιτυχία.οι Τσοπλάκος,Ζυγούρης και Καζανάς.
Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός της τερματοφύλακα Μεταξούλη Νίκης που  διακωμίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Στην θέση στην συνέχεια αγωνίστηκε η Σοφία Καραμανοπούλου που τα πήγε θαυμάσια.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Μεταξούλη Ν.[λ.τρ.55΄Καραμανοπούλου Σ.],Σωτηρίου Νεκτ.[25΄Γρομητσάρη Μ.],Κάππα Ε.[46Έυθυμίου Νεκτ.],Μαρκουτσά Ντ.,Γεωργαρά Α.[84΄Βλαχογιάννη], Πρασσά Χ.[80΄Μακρυγιάννη Χ.]Βλαχογιάννη Κ.[40΄Τσώλου Μ.],Τραυλού Α.[25΄Πούλιου Ρούλα],Ρισβά Φ.[72΄Πούλιου Μ.],Καπνίση Μ.,Καραμανοπούλου Σ.[55' Βάτσικα Βασια]


***Η φιλοξενία που επιφύλαξαν στην  γυναικεία ομάδα  οι γηπεδούχοι ήταν άψογη και το Μεσολόγγι 2008 θέλησε να τους ευχαριστήσει.
Το Δ.Σ. ,ο προπονητής και οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008  ευχαριστεί θερμά τις  διοίκήσεις του Αρακύνθου Ματαράγκας και του Αχιλλέα Γραμματικού , το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν  για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας...