Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έρχεται το Baller Jam στην Ελλάδα!


To πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα freestyle football είναι πλέον γεγονός!


Η νέα μόδα των μπαλαδόρων της «ασφάλτου» που έχει ξεπροβάλλει τελευταία στην Ελλάδα και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς φαίνεται ότι έχει κερδίσει αρκετούς θαυμαστές, αλλά ακόμα πιο πολλούς που έχουν γοητευτεί και θέλουν να την δοκιμάσουν.
Γι’ αυτό, την Παρασκευή στις 11 Ιουλίου του 2014 το πρώτο πρωτάθλημα που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, όπου οι συμμετέχοντες θα περάσουν ένα διήμερο δοκιμασιών και θα προσπαθήσουν να επιδείξουν τις ικανότητες τους.
Το θετικό είναι ότι το Baller Jam διοργανώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά και με αυτόν τον τρόπο, ταλέντα που είτε έχουν ήδη προβληθεί είτε δεν έχουν αναδειχθεί ακόμα θα καταφέρουν να κάνουν και σε ένα επίσημο τουρνουά αυτό που τόσο αγαπάνε και παράλληλα, να φέρουν τον κόσμο κοντά στο freestyle football.
freestyle-football
Στη διοργάνωση θα δώσει δυναμικά το παρών και μία γυναίκα που αποτελεί έκπληξη με το ταλέντο της και αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καραλή, ενώ συνάμα είναι και προτροπή για άλλες κοπέλες να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά.
katerina-karali-fifa
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν από τους διοργανωτές και οι συμμετέχοντες δεν θα επιβαρυνθούν τις δύο μέρες που θα παραμείνουν στο Αγρίνιο. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να στείλετε e-mail στοballerjamtournament@gmail.com . Στο email θα πρέπει να αναφέρονται:
1)Ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα)
2)Ημερομηνία γέννησης
3)Τόπος διαμονής
4)Τηλέφωνο επικοινωνίας
5)Οποιοδήποτε σχόλιο (π.χ αν θα χρειαστεί να υπάρξει συνοδός)
 P-20130310-00028 HiRes-JPEG-24bit-RGB
Το πρόγραμμα του Baller Jam 2014:
10/07
Άφιξη παιχτών στο Αγρίνιο
Πρώτο session προπόνησης
11/07
Δεύτερο session προπόνησης (πρωί- μεσημέρι)
Συμμετοχή στο τουρνουά (απόγευμα)
12/07
Αποχώρηση παιχτών από το Αγρίνιο

skygoal.gr