Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιώργος Σαρρής:Η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει κανονικά...

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και πιο έντονα κάνουν την εμφάνισή τους οι φήμες που θέλουν τη διοίκηση της ΕΠΟ να εξετάζει το ενδεχόμενο αναστολής της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, που είχε ξεκινήσει πέρσι και πρόκειται να συνεχιστεί φέτος. Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι ενέργειες της Συντονιστικής Επιτροπής που έχουν συστήσει αρκετά σωματεία της Γ' Εθνικής, τα οποία αιτούνται να εξακολουθήσει η Γ' Εθνική να αποτελείται από έξι ομίλους.




Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι... μηδαμινές! Με δήλωσή του  ο Γιώργος Σαρρής διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως τη νέα σεζόν η Γ' Εθνική θα αποτελείται από τέσσερις ομίλους, όπως προβλέπεται στον σχεδιασμό, κάτι που σημαίνει ότι όσοι υποβιβάστηκαν από τη Γ' Εθνική... υποβιβάστηκαν, ενώ από τα μπαράζ ανόδου που συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων της Ελλάδας, θα ανέβει μία ομάδα από καθέναν από τους συνολικά 14 ομίλους.

Χαρακτηριστικά, η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ έχει ως εξής: ''Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην εφαρμοστεί από αυτήν εδώ τη διοίκηση, αυτό που αναφέρει ο σχεδιασμός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναπαράγονται αυτές οι φήμες. Θα γίνει ακριβώς ότι είχαμε ψηφίσει το περασμένο καλοκαίρι. Η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει κανονικά''.
grasidi.gr/