Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καλό ντεμπούτο από την Καπνίση Μ. με την Εθνική Κορασίδων

                                      Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Γεωργία 5-1
Την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημο αγώνα στην Εθνική Κορασίδων  είχε η νεαρή επιθετικός του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Καπνίση.Το ντεμπούτο της 14χρονης  ήταν θετικό ενω συνοδεύτηκε και με γκόλ.που σημείωσε στο 42΄...με θαυμάσιο γυριστό σούτ..


Με το εντυπωσιακό 5-1 επικράτησε η Εθνική Κορασίδων της αντίστοιχης από τη Γεωργία στην πρεμιέρα της στο αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της UEFA στη Μολδαβία.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο του «Dinamo Auto Stadium» όπου διεξήχθη το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν και σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά του.

Το χορό των γκολ άνοιξε η Σαρρή στο 23ο λεπτό, ακολούθησε η Γεωργιάδου στο 25ο και η Γιάνου στο 27ο ενώ και πάλι η Σαρρή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 38ο λεπτό. Το τελευταίο γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσε η Καπνίση  Μ.στο 42ο λεπτό.

ΕΛΛΑΔΑ: Μαργαρίτη (63'Γιαννακούλη), Σαχινίδου, Τσακίρη, Παπαιωάννου (41' Παπαστασινού), Γεωργιάδου (32' Καπνίση  Mαρία), Λέντη (41' Λάκο), Γάτσιου (63' Πυθαρούλη), Χατζηνικολάου (63 Στεφάτου), Λιάκου (56' Ευσταθιάδου), Γιάννου (41' Μετοικίδου), Σαρρή (41' Εξουζίδου).

*Επόμενος αγώνας για τις Κορασίδες μας στις 8/5/2014 και ώρα 17:00 με αντίπαλο το Ισραήλ.

.epo.gr