Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Χαϊδάρι επιστρέφει!!!

Επιστρέφει στο δρόμο της επιτυχίας φέτος το Χαίδάρι που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλό του θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό, τον Πανερυθραϊκό και την Οδηγήτρια στα μπαράζ που ξεκινούν την Κυριακή διεκδικώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το grasidi.gr σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας της Αθήνας με το νεανικότερο ρόστερ μέσα από τις δηλώσεις των βασικών συντελεστών της αλλά και παικτών.


Τάκης Σπίνουλας – Πρόεδρος Χαϊδαρίου

spinoylastakis
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τους παίκτες της ομάδας μου. Χαίρομαι πρώτα για εκείνους και μετά για μένα γιατί αυτά τα παιδιά, κατά πλειοψηφία νεαρής ηλικίας, φέτος έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαίως κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον όμιλο.”

Για τη συμμετοχή και το στόχο του Χαϊδαρίου στα μπαραζ ανόδου στη Γ’ Εθνική:

“Η ομάδα μας ξεκινά τους αγώνες αυτούς σαν outsider τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν θεωρούμαστε το φαβορί για την άνοδο αλλά οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν το παιχνίδι που ξέρουν κι από’κει και πέρα ό,τι έρθει.”

Για τον πρώτο αγώνα στις 11 Μαϊου κόντρα στον Εθνικό στην έδρα του Χαϊδαρίου και κατά πόσο αυτό ευνοεί την ομάδα:

“Νομίζω ότι αυτός ο πρώτος αγώνας θα κρίνει πάρα πολλά κι ως προς το αποτέλεσμα, ας κερδίσει ο καλύτερος . Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα μας για μένα είναι μειονέκτημα καθώς οι παίκτες θα φορτωθούν επιπλέον άγχος. Θα αισθάνονται περισσότερη ευθύνη για το σκορ.”
Για τους άλλους δυο αντιπάλους, τον Πανερυθραϊκό και την Οδηγήτρια:
“Σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι, ο καθένας για έναν ξεχωριστό λόγο. Και οι τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ έχουν τον ίδιο στόχο και αυτός είναι η άνοδος. Δική μου ευχή είναι να αναδειχθεί πρώτος ο καλύτερος. Καλή επιτυχία σε όλους!

 Γιώργος Ασπρογέρακας – Προπονητής

29 ASPROGERAKAS

Για την ανάληψη των καθηκόντων του στον πάγκο του Χαϊδαρίου και για τα μπαράζ:

“Θεωρώ ότι έχω αναλάβει ένα δύσκολο έργο γιατί το Πρωτάθλημα που παίξαμε όλο το χρόνο ήταν λιγότερο απαιτητικό από το μ;iνι πρωτάθλημα των μπαράζ καθώς τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε 3 ομάδες υψηλού επιπέδου που διεκδικούν την πολύτιμη άνοδο στη Γ’ Εθνική. Παρόλα αυτά, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά μου και πιστεύω ότι θα επιδείξουν αυτοσυγκέντρωση και ζήλο στις αναμετρήσεις που έρχονται γιατί και τα ίδια θα θελήσουν η ομάδα μας να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτή τη διοργάνωση. Μπορεί η ομάδα μας να διαθέτει το πιο νεανικό ρόστερ, κάτι που θεωρώ μειονέκτημα και πλεονέκτημα μαζί, με παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες αλλά και με κάποια έμπειρα παιδιά που ισορροπούν την σύνθεση της όμως θεωρώ ότι τελικά η δύναμη και το ταλέντο όλων τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα μπαράζ.”

Για το εναρκτήριο, εντός έδρας, ματς κόντρα στον Εθνικό:

“Η πρώτη εντός έδρας αγωνιστική με τον Εθνικό έχει κι αυτή μειονέκτημα αλλά και πλεονέκτημα. Θεωρώ ότι τα μπαράζ ξεκινούν με τον Εθνικό σαν φαβορί ανόδου ο οποίος θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Βέβαια, κι εμείς παίζοντας στο γήπεδό μας με τον κόσμο κοντά μας, που φέτος μας έχει στηρίξει αφάνταστα, αν βρεθούμε στη μέρα μας θα είναι πολύ δύσκολο να ηττηθούμε.”

Για τον Πανερυθραϊκό που φέτος γράφει ιστορία διακρίσεων:

“Καταρχήν, συγχαρητήρια στην ομάδα της Ερυθραίας για τις φετινές επιτυχίες και για την πολύ πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Πράγματι, αυτή τη χρονιά απέδειξε ότι είναι μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο γήπεδο αλλά δεν μπορεί να παρακαμφθεί το γεγονός της κούρασης που κουβαλάει αυτός ο αντίπαλος μετά τις τόσες επίσημες αναμετρήσεις αλλά και το κενό που προέκυψε αγωνιστικά μετά τις 2 κόκκινες κάρτες που δέχτηκε ο τερματοφύλακας και ο αρχηγός της στον τελικό της Κορίνθου το προηγούμενο Σάββατο. Αυτά είναι δυο στοιχεία που εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Αν προστεθούν και κάποιοι τραυματισμοί που έχει να αντιμετωπίσει, θεωρώ ότι ο Πανερυθραϊκός στα μπαράζ εν μέρει μειονεκτεί γι’ αυτό και πιστεύω ότι άμα μπούμε δυναμικά στα μεταξύ μας παιχνίδια, θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.”

Για την Οδηγήτρια και για το κατά πόσο θεωρείται ο πιο αδύναμος κρίκος των μπαράζ:

“Προσωπικά, δεν θεωρώ καμία ομάδα υποδεέστερη από τις άλλες πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Οδηγήτρια που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον όμιλό της. Ας μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι ο δυσκολότερος αντίπαλος είναι αυτός που έχεις υποτιμήσει. Το Χαϊδάρι στα μπαράζ βλέπει και τους 3 αντιπάλους με το ίδιο μάτι και θα προετοιμαστεί το ίδιο προσεκτικά για όλα τα παιχνίδια.”

Για το αν το Χαιδάρι πιστεύει στην άνοδο:

“Θα ξαναπώ ότι το φαβορί ανόδου είναι ο Εθνικός αλλά πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Εμείς θα προχωρήσουμε στον θεσμό των μπαράζ παιχνίδι το παιχνίδι και όπου μας βγάλει και θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε ψηλά. Κλειδί για πορεία μας θα θεωρηθεί η ενδεχόμενη νίκη μας επί του Εθνικού την Κυριακή στην έδρα μας. Θα είναι μια νίκη που θα μας ανοίξει διάπλατα το δρόμο για τη συνέχεια. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα!”

Για τα σχόλια που αφορούν στην ξαφνική αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στο Χαϊδάρι μετά την απομάκρυνση του κ. Αρζένη και για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει τη ψυχολογία των παικτών:

“Γι’ αυτό το θέμα θα μιλήσω στο τέλος της χρονιάς. Πάντως, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτή η αιφνίδια αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας δεν έχει επηρεάσει ούτε το κλίμα στα αποδυτήρια ούτε την ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Ας μην ξεχνάμε ότι εγώ δεν είμαι ένα καινούργιο πρόσωπο για την ομάδα, είμαι μέρος της. Όπως είπα, θα επανέλθω στο θέμα την κατάλληλη στιγμή και θα μιλήσω για πράγματα που δεν είναι γνωστά σε κανέναν και αφορούν στην ίδια την ομάδα, στο πως λειτουργούσε και στο τι ακριβώς διαδραματιζόταν στο εσωτερικό της.”

Το μήνυμα του:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες του ομίλου μας οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ ανταγωνιστικές, στους φιλάθλους μας, στους οποίους απευθύνω κάλεσμα να μας στηρίξουν στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή, και πάνω από όλα στη διοίκηση της ομάδας μας που όλη τη χρονιά έχει σταθεί δίπλα μας και συνεχίζει. Θέλω θα κλείσω με την ευχή στα μπαράζ να γίνει ένα σωστό και αξιοκρατικό παιχνίδι από όλους τους διαιτητές γιατί αυτός ο θεσμός είναι η διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!”

Σπύρος Τσούκης – Αμυντικός

08TSOUKIS

Για τις σκέψεις του ενόψει των μπαράζ:

“Καταρχήν αισθάνομαι ότι το Χαϊδάρι, φέτος, έχει κατακτήσει τους στόχους. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστούμε στα μπαράζ κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους και όλοι οι παίκτες θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να δούμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για τα δυνατά στοιχεία του Χαϊδαρίου αγωνιστικά:

“Για μένα τα στοιχεία που κάνουν την ομάδα μου ξεχωριστή είναι το ταλέντο των παικτών και ο ενθουσιασμός που διαθέτουμε όλοι. Αυτά τα δυο πράγματα μας τροφοδοτούν με εμπιστοσύνη και μας απωθούν το συναίσθημα του φόβου.”

Για το αν θεωρεί τους αγώνες μπαράζ ευκαιρία ανάδειξης των νεαρών παικτών:

“Η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτούς του αγώνες τους παρακολουθούν πολλά έμπειρα μάτια οπότε ναι θεωρώ ότι η πολύ καλή εμφάνιση κάποιων κυρίως νεαρών παικτών μπορεί να τους ανοίξει δρόμους. Στην ουσία, αυτοί οι αγώνες είναι το απόσταγμα όλης της χρονιάς για κάθε παίκτη γιατί αυτά τα παιχνίδια μένουν στο τέλος.”

Γρηγόρης Ρούπι - Επιθετικός

22 ROUPI

Για τους λόγους της φετινής πετυχημένης χρονιάς του Χαϊδαρίου:

“Τα πάντα τα αποδίδω στο νεανικό μας ρόστερ που το αποτελούν παιδιά που προέρχονται κατά πλειοψηφία από τις ακαδημίες μας. Η όρεξη και το ταλέντο τους ανέδειξαν φέτος το Χαϊδάρι πρωταθλητή του ομίλου του.”

Για το αν το Χαϊδάρι διεκδικεί τη διάκριση στα μπαράζ με αξιώσεις:

“Πιστεύω πραγματικά ότι ο Χαϊδάρι μετά την πορεία που έχει διαγράψει ως τώρα έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Οπότε θεωρώ ότι έχει τα κατάλληλα προσόντα για να διακριθεί σε αυτόν τον θεσμό και να διεκδικήσει την άνοδο με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Είμαστε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και πολύ απρόβλεπτη οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν!”

Για το αν σκοπεύει να κάνει τη διαφορά και στα μπαράζ μιας και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της ομάδας:

Στα μπαράζ πραγματικά θα τα δώσω όλα για όλα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ. Για μένα η συμμετοχή μου είναι μια μεγάλη εμπειρία! Στα ματς αυτής της διοργάνωσης η δύναμή μου θα είναι οι φίλαθλοί μας που είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο πλευρό μας.”

Για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό:

“Ο Εθνικός θα είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Σε αυτό το παιχνίδι οφείλουμε να επιδείξουμε προσοχή, σοβαρότητα, συγκέντρωση και να κυνηγήσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας προσφέροντας καλό θέαμα. Μάλιστα, επειδή στην έδρα μας έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε πολύ καλύτερα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούμε για τη νίκη.”
logsofiagrasidi.gr/