Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Βαρύς ο πέλεκυς της ΕΠΟ σε Μεσολόγγι...Τιμωρίες και πρόστιμα σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Αρκετά τα προστίμα σε ομάδες της Γ΄Εθνικής....ο πέλεκυς της ΕΠΟ βάρεσε για Μεσολόγγι,Ηλυσιακό, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Καλαμάτα.



Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Σταύρο Μαξούτη, εκπρόσωπο του σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Στυλιανό Κατρακυλάκη,  εκπρόσωπο της ομάδας ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

-Κηρύσσει την ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέα και της επιβάλλει  για την πρώτη πράξη χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και για την δεύτερη πράξη χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ κατά συγχώνευση δε συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για  μία (1)  αγωνιστική.  

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΚΑΛΑΜΑΤΑ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή τριακοσίων  300) ευρώ. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ίδιας ομάδας, Νικήτα Παπανικολόπουλο, και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300)  ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

-Απαλλάσσει από την αναφερόμενη στο σκεπτικό κατηγορία την εγκαλούμενη ομάδα ΡΟΥΒΑΣ ΑΣ.
.topiko24.gr