Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις, νικητής ηταν το ποδόσφαιρο

Στο γήπεδο Αιτωλικού έγινε το αναβληθέν παιχνίδι λόγω καιρικών συνθηκών μεταξύ του Αρη και αντίστοιχης ομάδας τζούνιορς της ΑΕΜ[[ Μεσολόγγι 2008],που έληξε 2-2.



Οι δύο ομάδες φρόντισαν να επιβεβαιώσουν ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι αμφίρροπα, συναρπαστικά και κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες ανεξαρτήτου ηλικιακής κατηγορίας.
Η ΑΕΜ παρότι και στα 60΄είχε την πρωτοβουλία του αγώνα,δημιούργησε πολλες ευκαιρίες,πού είτε απο αστοχία ,είτε απο ατυχία [δοκάρι στο 25΄ο Κατσάμπας Σ.],είτε η πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων,δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.
Η μαχητική ομάδα του Χ.Κυριάκη εκμεταλλευόμενη τις αντεπιθέσεις της κατάφερε να πετύχει δύο γκόλ, με τον εξαιρετικό Αργυρόπουλο Α.
Τα γκόλ του αγώνα...
15΄απο γύρισμα του Κατσάμπα Σ. ο Μάντης Στ. με θαυμάσιο συρτό σούτ κάνει το 0-1
18΄ο διακριθείς Αργυρόπουλος κερδίζει την μονομαχία απο τους Ντρέλια-Κωνσταντακόπουλο και με διαγώνιο σούτ κάνει το 1-1
21΄πάλι ο Αργυρόπουλος ξεφεύγει των αμυντικών και με σούτ αιφνιδιάζει τον Α.Χρήστου και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1
30΄με διαγώνιο σούτ του Κατσάμπα  η ΑΕΜ ισοφαρίζει σε 2-2

Πολύ καλή η διαιτησία του νεαρού διαιτητή Κανταρέλου Γ.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ [Κυριάκης Χ.]..Γαρδέλης,Ζούκος,Αναστασόπουλος,Μπέκος,Μπαρούχος,Ταμπακόπουλος  Α.,Αργυρόπουλος, Καλογήρου Α.[αγωνίστηκαν ακόμη...Λυκούδης,Ράπτης,Κούρος,Γένδουλας,Σιακαβέλλας, Ταμπακόπουλος Π.,Καλογήρου Π.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ[ Πετσίνης Γ.]  Χρήστου Α.,Ντρέλιας Π.,Καπουσούζης Γ.Κωνσταντακόπουλος Α.,Μάντης Στ.,Ράπτης Π.,Κατσάμπας Σ.,Χριστοδουλάτος Γ.[αγωνίστηκαν ακόμη...Κουμπαρούλης,Κουτσουμπίνας Γ.,Παπαχρήστος Ι.,Παπαστάμου Ε.,Στεφάτος,Καραγιάννης,Τσώλης,Ξηρός Δ.,Παπαγιάννης ,Κότσαρης Α.,Χαμοσφακίδης,Ιωάννου Φ.,Βενέρης Σ.,]