Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κρίθηκε στη «ρουλέτα»

 Η  Παιδική ομάδα της ΑΕΜ στέφθηκε πρωταθλήτρια  στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΝ Αιτ/νίας  αφού επικράτησε στα πέναλτυ 4-3 [κανονική διάρκεια 1-1] της αντίστοιχης ομάδας των Ελπίδων Αγρινίου.



Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι οι δύο καλύτερες ομάδες του Παιδικού Ποδοσφαίρου κατά τεκμήριο ,αφού και  την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο του Θέρμου, με την Αγρινιώτικη ομάδα να κερδίζει τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή στα πέναλτυ,το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ. Πασσιόπουλος ΄΄ με την ομάδα της ΑΕΜ να επικρατεί αυτή την φορά στην διαδικασία των πέναλτυ.
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο παρά τις ασχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κυρίως  μέχρι την έναρξη του αγώνα.Είχε πάθος, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, με την ΑΕΜ να θέλει μιά ΄΄ατυπη΄΄ ρεβάνς και τις Ελπίδες να θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στο Παιδικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας.
Η ΑΕΜ είχε τις ευκαιρίες να πάρει τον αγώνα στην κανονική διάρκεια του αγώνα και τίς Ελπίδες να προσπαθούν κυρίως απο στημένες φάσεις να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Αντωνόπουλου Γ.
Η αναμέτρηση στην κανονική διάρκειά της έληξε ισόπαλη 1-1κι έτσι οι δύο ομάδες θα έπρεπε να λύσουν τις… διαφορές τους από τα έντεκα βήματα.,  με τον Γιώργο Πετσίνη  να περνά στην θέση του τερματοφύλακα τον Λ.Λινάρδο που αποδείχτηκε κίνηση σωστή αφού ο 13χρονος ΄΄πορτιέρο΄΄ απέκρουσε δύο πέναλτυ των αντιπάλων..
Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ταχύτατο Ακρίδα Ζ. αιχμή του δόρατος στην επίθεση να δημιουργεί  προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Ελπίδων.Παρότι η ΑΕΜ έδειχνε να πατάει πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε απρόσμενα πίσω στο σκόρ όταν απο λάθος συννενόηση των Τάσσου Π. -Αντωνόπουλου Γ. πετάχτηκε ανάμεσα τους ο Βάτσικας και με κεφαλιά στο 26΄κάνει το 0-1.
Στο 34΄μετά απο κτύπημα φάουλ του Γιαννόπουλου και σύγχιση στην περιοχή των Ελπίδων ο Ακρίδας Ζ. με γυριστό σούτ κάνει το 1-1.
Στο 50΄δυνατό σούτ του Καλαμάκη  και εντυπωσιακή απόκρουση του Προβίδα.
Στο 65΄ατομική ενέργεια του σκόρερ της ΑΕΜ Ακρίδα Ζ. ,αλλά απο θέση βολής πλασσάρει βιαστικά για να αποκρούσει ο Προβίδας.
Στο 68΄την ευκαιρία του αγώνα χάνει ο προωθημένος Τάσσος Π. ,οταν σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Καλαμάκη απο 2 μ. με κεφαλιά αστοχεί.
Στο 70΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΜ  ο Ζαλοκώστας  σουτάρει άουτ.
Στο 79΄ο Κουφός ξεφεύγει με ωραίο τρόπο αλλα σε θέση βολής αστοχεί.

πέναλτυ
.......................
ΑΕΜ....Τάσσος Π. αποκρούει εντυπωσιακά ο Προβίδας
ΕΛΠ. Α..Βάτσικας  0-1
ΑΕΜ......Καβαλλάρης 1-1
ΕΛΠ.Α...Καζαντζής αποκρούει ο Λινάρδος
ΑΕΜ.....Ρούσσης     2-1
ΕΛΠ.Α..  Δελημήτσος Π.  2-2
ΑΕΜ....  Γιαννόπουλος Α.   3-2
ΕΛΠ.Α.  Κόπανος Δ.        3-3
ΑΕΜ      Ακρίδας Ζ.       4-3
ΕΛΠ.Α...Μπακής Γ. απέκρουσε ο Λινάρδος

Πολύ καλη διαιτησία των Διώτη Κ.,Χουλιάρα Σ.,Ροδάτου Γ

Α.Ε.Μεσολογγίου [Πετσίνης Γ.]Αντωνόπουλος Γ.[79΄Λινάρδος Λ.],Ρήγας Ι.,Μπούλης Ελ.,ΓιαννόπουλοΑ.,Τάσσος Π.,Καβαλλάρης Δ.,Κουφός Ι.,Καλαμάκης Κ.[λ.τρ. 62΄ΑλΕεξανδρής Κ.],
Π.,Σταμάτης Κ.[77΄Ματσίγκας Χ.],Ακρίδας Ζ.

Ελπίδες Αγρινίου.[Μπεκούλης Χ.] Λάμπρης [41΄Προβίδας],Κόπανος Δ.,Σκορδόπουλος,Γαλαζούλας,Κούτσης[λ.τρ.61΄Κατσούδας],Ζαλοκώστας Σ.,Μπακής Χ.,Δελημήτσος Π.,Βάτσικας Α.,Καζαντζής,Λάμπος[68΄Νταρίλας]




.
ο πρόεδρος της ΑΕΜ Διον. Βισβίκης με τον αρχηγό της παιδικής ομάδαςΤάσσο Π.
.
τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στις δύο ομάδες έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Κος Παπαχρήστος Παν.
 ***Είναι μία από τις... ποδοσφαιρικές παραδόσεις, που δύσκολα σπάνε. Ενα τρόπαιο πρέπει να γιορταστεί με τον "ελληνικό" τρόπο.... με γλέντι..
Και αυτό έκανε η Πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕΜ το βράδυ στο γνωστό ΄΄Καφέ-Μπάρ Ανάκαρα΄΄,οπου οι νεαροί παίκτες συνοδευόμενοι απο αρκετούς γονείς και το τεχνικό τίμ, διασκέδασαν  την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.Γι αυτό φρόντισαν ο Γιάννης Βισβίκης και ο αδελφός του Διονύσης και η Παιδική ομάδα τους ευχαριστεί ιδιαίτερα....

 φωτογραφίες Μιχάλης Δημητρίου  Aitosports.gr