Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

AO Χαλκίς: Επιστολή στο Γιάννη Παπακωνσταντίνου

Η διοίκηση της Χαλκίδας με επιστολή της ζητάει από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ να επανεξετάσει τις προτάσεις των ομάδων, σχετικά με την αναδιάρθρωση.
Αναλυτικά η επιστολή της Χαλκίδας: "Αξιότιμε κύριε Παπακωνσταντίνου,

Απευθυνόμαστε σε σας, στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και τον βασικό σχεδιαστή λειτουργίας του Εθνικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Μη γνωρίζοντας την λειτουργικότητα του περυσινού σχεδιασμού αποδεχτήκαμε κατά γενική και ειλικρινή ομολογία αμήχανα την αναδιάρθρωση που υλοποιήσατε και που εξάλλου ολοκληρώθηκε και την γνωρίσαμε όταν ουσιαστικά είχαμε κάνει τον προγραμματισμό μας.

Σήμερα καλύτερα ενημερωμένοι και ζώντας τις συνέπειες της αναδιάρθρωσης που έγινε μετέχουμε σε μια πανελλαδική κίνηση επανακαθορισμού της λειτουργίας του Εθνικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Επειδή δεν υπάρχουν ούτε καν ψήγματα βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας, ευελπιστούμε ότι θα είστε αρωγοί της προσπάθειάς μας δεδομένου ότι και εσείς έχετε αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία.

Ασφαλώς είστε σε θέση να γνωρίζετε την τεράστια οικονομική ζημιά που θα υποστείτε ως ΕΠΟ αλλά και στις τοπικές Ε.Π.Σ από την συρρίκνωση των ομάδων που θα μετέχουν στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε και να δείτε σοβαρά τις προτάσεις μας ή όποιες θα είναι προς την ίδια κατεύθυνση.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ"
grasidi.gr/