Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το μέλλον της γυναικείας ομάδας Μεσολόγγι 2008 εξελίσσεται

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008  βρίσκεται στην 3η χρονιά της λειτουργίας της , με τη συμμετοχή της  ομάδας στην Β εθνική κατηγορία.



Το σωματείο του Μεσολογγίου , όμως, δεν επαναπαύεται σε αυτήν την επιτυχία και δουλεύει καθημερινά και μεθοδικά στο κομμάτι των υποδομών. Μία ομάδα της επαρχίας για να μπορέσει να έχει σταθερή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, πρέπει να στραφεί και στην «παραγωγή» παικτριών μέσα από τα φυτώρια. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι άνθρωποι της Μεσολογγίτικης ομάδας , δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ανίχνευση ταλέντων, τα οποία και προσπαθούν στη συνέχεια να βελτιώσουν με τη συστηματική δουλειά.Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο,και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα, αφού ορισμένες νεαρές παίκτριες ήταν στην αγωνιστική περίοδο που τελείωσε στις βασικές επιλογές του προπονητή στον καταρτισμό της 11αδας.
Όσο περνούν τα χρόνια το γυναικείο ποδόσφαιρο απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους. Ήδη στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, έχει μεγάλη απήχηση. Η χώρα μας κινείτε με πιο αργούς ρυθμούς στα πρότυπα των υπόλοιπων χωρών του πλανήτη, ωστόσο και εδώ το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το γεγονός κάνει επιτακτική την ανάγκη να υφίστανται ακαδημίες μικρών κοριτσιών προκειμένου να αποτελέσουν το μέλλον του χώρου.Σε αυτή τη λογική βρίσκεται και η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008.