Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διονύσης Βισβίκης: Εμείς δεν εγκαταλείπουμε !!!

Άμεση απάντηση στην ανακοίνωση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σκούνα, εξέδωσε ο Πρόεδρος της ΑΕ Μεσολογγίου, Διονύσης Βισβίκης, απαντώντας σε όλα όσα είπε ο πρώην προπονητής της ΑΕΜ.



Η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ο Πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης αναλυτικά αναφέρει:
"Περίμενα να μάθω τους λόγους παραίτησης του προπονητή της ομάδας.
Με έκπληξη διάβασα ότι σήμερα ο κ. Σκούνας διαπίστωσε ότι η ομάδα δεν έχει μπάλες και υποδομή για προπόνηση. Θα του θυμίσω ότι ερχόμενος στην ΑΕΜ είχε πει σε όλους μας οτι το αθλητικό υλικό της ομάδας είναι ανώτερης κατηγορίας και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε αστείες δικαιολογίες για να εξηγήσει την παραίτηση του.
Τώρα, όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα, σίγουρα υπάρχουν, άλλα καθημερινά παλεύουμε και τα λύνουμε και να θυμίσω στον κ.Σκούνα οτι πριν 15 ημέρες που οι παίχτες πληρώθηκαν έναντι οφειλών, αυτός απαίτησε και εξοφλήθηκε και τον μήνα Απρίλιο (εξοφλημένος μέχρι και 20 Απριλίου).
Κύριε Σκούνα εγώ προσωπικά και οι παίχτες της ομάδας δεν θα πηδήξουμε απο το καράβι όπως έκαναν αρκετοί γιατί ειναι γνωστό ποιοι πηδάνε απο το καράβι και θα παλέψουμε για την σωτηρία της ΑΕΜ όπως κάναμε και τον Δεκέμβριο, που την ομάδα την ενισχύσαμε με ποδοσφαιριστές ανώτερης κατηγορίας, τους οποίους σε συνδυασμό με την άρτια υποδομή και λειτουργία της ομάδας καταφέρατε να διαχειριστείτε με επιτυχία και να φτάσει η ΑΕΜ να διεκδικεί την σωτηρία της.
Δεν αμφισβητώ το έργο σας, αλλά η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι σε συνδυασμό με τους αστείους λόγους παραίτηση σας με γεμίζουν ερωτηματικά και με κάνουν να σας ευχηθώ στην επόμενη ομάδα σας να βρείτε και μπάλες αλλά και να έχετε μόνο τον ρόλο του προπονητή και κανέναν άλλο.... Και ο νοών νοείτω...

Υγ : Για τις 20 ημέρες που έχετε προπληρωθεί και "χρωστάτε" στην ομάδα, θα ήταν καλό να μας τα επιστρέψετε σε μπάλες ..."
Ο πρόεδρος
Βισβίκης Δημ. Διονύσης

aitosports.gr