Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο 88΄ ήρθε η λύτρωση για τους «κανονιέριδες»

                                             Ο προωθημένος Λίτσος Θ. στο 88΄ χάρισε την νίκη στην ΑΕΜ





Πανναυπλιακός – ΑΕ Μεσολογγίου 1-2

Τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική νίκη για την ΑΕ Μεσολογγίου με 2-1 στο 88΄εκτος έδρας επί του μαχητικού Πανναυπλιακού, με την νίκη αυτή σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΜ είναι 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος 2 βαθμούς από την γραμμή της σωτηρίας.

Καλύτεροι στο πρώτο μισό του αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Πετσίνη (δυο στα δυο μετραει ο νεαρός τεχνικός στον πάγκο των κανονιέρηδων) κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο 25΄με κεφαλιά του Τσιούνη 0-1.

Μουδιασμένα και χωρίς καθαρό μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ θα δεχτεί την ισοφάριση στο 60΄με τον συνήθη ύποπτο για την ομάδα του Ναυπλίου Βασίλη Δριμούρα 1-1.

Παρά την ψυχρολουσία οι παίκτες της ΑΕΜ θα βρουν τις δυνάμεις και τα ψυχολογικά αποθέματα και θα βγουν μπροστά ώστε να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, στο 75΄και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζέρβα ο Ζαχαράκης θα χάσει πολύ καλή ευκαιρία να κάνει το 1-2.

Ότι δεν μπόρεσε να γίνει όμως στο 75΄θα καταφέρει να γίνει στο 88΄, σέντρα από αριστερά του Νάκου, η άμυνα των γηπεδούχων θα κολλήσει με τον Λίτσο να πετάγετε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να κάνει το 1-2 μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕ Μεσολογγίου, εντος έδρας με τα την διακοπή του Πάσχα με την ομάδα του Εθνικού Σαγεϊκων.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

3’ και 9’ δυνατά σουτ του Καβαλάρη πέρασαν λίγο έξω από τα δοκάρια του Μπραϊμλάρι.

13’ μεγάλη μπαλιά από δεξιά στην πλάτης της άμυνας για τον Καρέλη, αυτός έπιασε αμέσως διαγώνιο σουτ, η μπάλα όμως πέρασε 2 μέτρα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

22’ γύρισμα από δεξιά στον Η. Γκολέμη, αυτός λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά λίγο έξω.

25’ γκοοοοοολ για την ΑΕΜ, γέμισμα από αριστερά από τον Ανυφαντή, η μπάλα πέρασε στην πλάτη της άμυνας του Πανναυπλιακού, όπου ο Μιχαλόπουλος μόνος έπιασε την κεφαλιά  , σχεδόν εξ επαφής φοβερή απόκρουση σε κόρνερ του Μπραϊμλάρι. Το κόρνερ κτυπήθηκε στο πρώτο δοκάρι κι αυτή τη φορά ο Τσιούνης που κινήθηκε πιο γρήγορα απ’ όλους έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του  Μπραϊμλάρι.

34’ σέντρα του Σαραντόπουλου από αρσιτερά, η μπάλα κόντραρε στον Ευθυμίου κι άλλαξε πορεία, έφτασε στην πίσω πλευρά στον Μιχαλόπουλο, αυτός καθυστέρησε να κατεβάσει τη μπάλα κι όταν το έκανε και σούταρε έπεσαν στη πορεία της μπάλας Κομνηνός και Μπραϊμλάρι και απέκρουσαν.

42’ ο Ευθυμίου με τον Θ. Γκολέμη άλλαξαν τη μπάλα , γέμισμα προς τον Η. Γκολέμη, αυτός έκοψε δίπλα στον Καρέλη, ο οποίος όμως υπο πίεση δεν μπόρεσε να κάνει σωστά το πρώτο κοντρόλ και η μπάλα αποκρούσθηκε.

51’ φάουλ του Μιχαλόπουλου από αριστερά, στο πρώτο δοκάρι, δύσκολα σε κόρνερ ο Μπραϊμλάρι.

53’ ο Τσιούνης υπο πίεση έκοψε έξω στον Νάκο, αυτός έπιασε ένα φοβερό σουτ από το ύψος της γραμμής της περιοχής, η μπάλα μισό μέτρο πάνω από τα δοκάρια.

55’ ο Μουσταφά διέσχισε το μισό γήπεδο, άνοιξε αριστερά τον Η. Γκολέμη, αυτός προσπάθησε να βρει απέναντι στον Δριμούρα στην αντεπίθεση, η μπαλιά όμως είχε πολύ δύναμη και δεν την πρόλαβε ο δεύτερος επιθετικός του Πανναυπλιακού.

60’ γκολ για τον Πανναυπλιακό, από αριστερά ο Η. Γκολέμης γύρισε μια παράλληλη δυνατή μπαλιά, στη πορεία της πετάχτηκε ο Δριμούρας και με φοβερό  σουτ στη κίνηση έκανε το 1-1, με τον Δουλιώτη μάταια να πέφτει στην αριστερή του γωνία χαμηλά.

61’ σουτ από πλάγια δεξιά, δύσκολα σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

65’ νέο δυνατό σουτ ου Δριμούρα από δεξιά, η ίδια κατάληξη.

75’ κάθετη μπαλιά προς τον Τσιούνη, αυτός όμως βγήκε πλάγια και τελικά κέρδισε κόρνερ. Το κτύπησε ο  Ζέρβας, η μπάλα στο πίσω δοκάρι  όπου  ανενόχλητος ο Ζαχαράκης αλλά έστειλε τη μπάλα αρκετά έξω.

88’ γκοοολ γκοοολ γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από αριστερά του Νάκου, η άμυνα του Πανναυπλιακού κόλλησε, πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας ο Λίτσος και με κεφαλιά πέτυχε το 1-2, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Γ.Χορμής): Μπραϊμλάρι, Τσουρδίνης, Κομνηνός, Θ΄.Γκολέμης, Ευθυμίου, Κάπλατζης, Καρέλης (65’ Φλεβάρης), Εμ.Μιχαλόπουλος (70’ Καραμάνος), Δριμούρας, Μουσταφάι, Η.Γκολέμης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:(Γ. Πετσίνης) Δουλιώτης, Θεοδωρίδης (85’ λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Ζαχαράκης, Μιχαλόπουλος, Φιλάι (58’ Αρώνης), Τσιούνης, Νάκος, Σαραντόπουλος (66’ Ζέρβας).
aitosports.gr