Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη ουσία για τους Κανονιέρηδες !!... 4 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής

ΑΕ Μεσολογγίου – Εθνικός Σαγεϊκων 3-0




Μπορεί να χρειάστηκε να σπαταλήσει ένα ολόκληρο ημίχρονο ώστε να μπορέσει να ξεκλειδώσει την μαζική αμυντική λειτουργιά των φιλοξενούμενων, συν τις οποίες καθυστερήσείς, η ΑΕΜ έβαλε ακόμα 3 πολύτιμους βαθμούς στο «σακούλι» και την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

6΄πλασε από πλάγια αριστερά για την ΑΕΜ με τον Τσιούνη, με τον Πύρρη Ν να διώχνει πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος.

8΄σουτ με τον Νάκο για την ΑΕΜ, θα μπλοκάρει ο Κανελλόπουλος.

11΄βαθεια μπαλιά, όμορφο σπάσιμο Τσιούνη σουτ Μιχαλόπουλος έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι .

39΄πασα του Νάκου στον Φιλάι, σουτ του τελευταίου με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

46΄πρωτη ευκαιρία στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους με τον Κόστα με την μπάλα να περναει άουτ.

50΄σουτ Δενδρινού από πλεονεκτική θέση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

51΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από αριστερά του Τσιούνη, κεφαλιά πάσα του Νάκου στην μικρή περιοχή στον Μιχαλόπουλου, προσποίηση σε αμυντικό και τερματοφύλακα πλασέ και 1-0.

54΄σουτ του Νάκου, με γροθιές σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος.

58΄γκοοολ για την ΑΕΜ, βαθειά μπαλιά του Δενρινού με αποδέκτη τον Τσιούνη, παίρνει όμορφα την μπάλα μπροστά από τον αμυντικό, σέντρα στον επερχόμενο Μεταξούλη και 2-0.

64΄φαση διαρκείας με τον Κόστα για του φιλοξενούμενους, με τον Δουλιώτη να μπλοκάρει σταθερά.

80΄σεντρα του Μεταξούλη, κεφαλιά Μιχαλόπουλου αουτ.

84΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από τον Μιχαλόπουλο πλασέ του Τσιούνη που προλαβαίνει τον τερματοφύλακα και 3-0.

Κακή εντύπωση προκάλεσε μετά το τέλος του παιχνιδιού σε αρκετό κόσμο η συμπεριφορά Μεσολογγίτη παίκτη της ομάδας της ΑΕΜ, που ενώ όλοι μαζευτήκαν στο κέντρο για το καθιερωμένο (ζντο), αυτός αποχώρισε μουρμουρίζοντας.

 Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κύριο Σταματελόπουλο Γιάννη. Ο άνθρωπος δίδαξε πως παίζεται το ποδόσφαιρο η πως πρέπει να παίζεται. Απόλυτος άρχοντας στον αγώνα, έπαιξε υποδειγματικά το πλεονέκτημα, άφησε τις φάσεις να εξελισονται, δεν διεκοπτε με ανούσια σφυρίγματα τον αγώνα, ηταν άριστος στον πειθαρχικό έλεγχο, είχε την ευθύνη όλων των φάσεων αφου βρισκόταν μέσα σε όλο το παιχνίδι σε ακτίνα δύο μέτρων.Μπράβο  στον κυριο Σταματελόπουλο κατά την γνωμη μας έτσι ορίζεται ένας πολυ καλός και ελπιδοφορος διαιτητής.εύχομαι να πας μπροστά και να βοηθάς με τις καλές σου διαιτησίες το ποδόσφαιρο γιατί χρειαζόμαστε κάποιους σαν εσένα. Παράλληλα είχαμε δύο αριστους βοηθούς που ηταν αρωγοί στο έργο του Διαιτητή, τους κυρίους    Σαρλή  και  Μπουντούρη.[Αρτας]

ΑΕ Μεσολογγίου: (Πετσίνης – Χρήστου) Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Ανυφαντής (75΄Διαμαντόπουλος), Φιλάι, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Τσιούνης, Νάκος (80΄Νούλας), Σαραντόπουλος (43΄Μεταξούλης).

Εθνικός Σαγεϊκων: (Κωνσταντινόπουλος) Κανελλόπουλος, Παναγόπουλος, Πύρρης Ν, Πύρρης Η, Αυγερινός (63΄Σαλαμαλίκης), Νικολόπουλος, Φωτόπουλος (36΄Σωτηρόπουλος), Τζίφας, Δαλιάνης (56΄Σπάθης), Κόστα, Αθανασόπουλος.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr/