Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επιβλητική στο β' ημίχρονο η ΑΕΜ κέρδισε 4-1 τον Αχιλλέα

 Η παιδική ομάδα  της Α.Ε.Μεσολογγίου  επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης ομάδας του Αχιλλέα Γραμματικούς και θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος με τις Ελπίδες Αγρινίου[όπως είχε γίνει και την περασμένη αγωνιστική περίοδο],για τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή...



Η ΑΕΜ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,απο τον αντίπαλο της   χωρίς να πραγματοποήσει εμφάνιση προηγούμενων αγώνων.. Η ομάδα του Μεσολογγίου είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και πήρε δίκαια την αναμέτρηση.
Η ΑΕΜ κυκλοφορούσε την μπάλα έξω από την περιοχή του Κρέτση,και  προσπαθούσε να σπάσει την άμυνα του Αχιλλέα παίζοντας κυρίως από τα πλάγια με τους ταχύτατους Ακρίδα -Κουφό, αλλά όσες ευκαιρίες δημιούργησε τις έχασε κυρίως της νευρικότητας πού είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ενώ  ήταν και  τα πολλά λάθη τα οποία έγιναν στο χώρο του κέντρου.
Απο την στιγμή που κατάφερε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Αχιλλέα, που στα πρώτα 30΄ανησύχησε δύο φορές την εστία του Αντωνόπουλου, όλα έγιναν εύκολα για την Μεσολογγίτικη ομάδα που  με τον Π.Ρούσση να έχει συμμετοχή και στα 4 γκόλ, και τον Δ.Καβαλλάρη συμπαραστάτη στο δημιουργικό κομμάτι πήρε την νίκη και πέρασε στον τελικό..
Τα γκόλ του αγώνα...
34΄ωραία ενέργεια του Ρούσση Π. αποφεύγει τρείς αντιπάλους και γυρίζει στον επερχόμενο Καβαλλάρη που με πλασέ κάνει το 1-0.
48΄καταπληκτική κάθετη πάσα του Ρούσση Π. και ο Κουφός με σούτ κάνει το 2-0.
55΄ο Ρούσσης αυτή την φορά πήρε τον ρόλο του σκόρερ και με σούτ εκτός περιοχής αιφνιδιάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανεβάζει τον δείκτη του σκόρ στο 3-0.
69΄ο Ρούσσης ανατρέπεται απο τον Θεοδωρόπουλο Χ. και το πέναλτυ εκτελεί εύστοχα ο Καβαλλάρης και κάνει το 4-0.
80΄απο μπάσιμο του Κουζέλη Κ. σύγχιση στην περιοχή της ΑΕΜ και ο Κούστας με κοντινό σούτ κάνει το τελικό 4-1
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βαλλιάνος,Ντζάνης,Μιζάλου Καλ.
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Αντωνόπουλος Γ.[72΄Λινάρδος Λ.],Ρήγας Ι.[70΄Παππάς Σ.],Μπούλης  Ελ.,Γιαννόπουλος Α.,Τάσσος Π.,Καβαλλάρης Δ.,Κουφός Ι.[68΄Διαμαντόπουλος Ι.],Καλαμάκης Κ.,Ρούσσης Π.,Σταμάτης Κ.[66΄Ματσίγκας Χ.],Ακρίδας Ζ.[60΄Αλεξανδρής Κ.]

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ...Κρέτσης,Αγγέλης Λ.,Θεοδωρόπουλος Α.,Αγγέλης Χ.[65΄Μπανάκας].],Γούλας,Κουζέλης Δ.,Κουλουκούρας,Αλέρτας[50΄Θεοδωροπουλος Χ.],Κουζέλης Κ.,Θεοδωρόπουλος Α.,Κούστας

                       ο αρχηγός της ΑΕΜ Πανος Τάσσος σε μια προσπαθειά του



    οδηγίες απο τον προπονητή της ΑΕΜ Πετσίνη Γιώργο

 
 σε πρώτο πλάνο οι δύο απο τους διακριθέντες της ΑΕΜ Καβαλλάρης και Ρούσσης

 μετά απο ασίστ του Ρούσση ο Κουφός  με σούτ στην κίνηση κάνει το 2-0