Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 23/4 και ώρα 7.30 μμ στην αίθουσα της νομαρχίας, θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση για να αποφασιστεί το μέλλον της ΑΕΜ





Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος η ΑΕΜ βρίσκεται μια ανάσα από την σωτηρία , γεγονός που πριν 2 μήνες όλοι θεωρούσαν τελειωμένη υπόθεση.



Τον Δεκέμβριο όταν όλοι θεωρούσαν ότι η ΑΕΜ έπεσε καθώς ήταν 15 βαθμούς κάτω από την ζώνη υποβιβασμού ,η εύκολη λύση ήταν να τα παρατήσουμε , να πέσει η ομάδα , να την βγάλουμε στο "τζαμπα" και του χρόνου να το παίξουμε μεγαλοπαράγοντες στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΑ, όπως έκαναν αρκετοί τα τελευταία 20 χρόνια.
Όμως πήρα την απόφαση και στήριξα την ομάδα με μεταγραφές υψηλού επιπέδου που αποτελούν πολυτέλεια για την Γ´ Εθνική.
Δυστυχώς , σε όλη αυτή την προσπάθεια είμαι σχεδόν μόνος με την βοήθεια 2-3 μελών της διοίκησης και η πλειοψηφία όσων είχαν δεσμευθεί να στηρίξουν την ομάδα , αποχώρησαν σταδιακά τα τελευταία δυο χρόνια.
Η ΑΕΜ δεν είναι κανενός ούτε φυσικά δικιά μου, ανήκει στην πόλη, στον κόσμο, που με την ευκαιρία αυτή ευχαριστώ για προσέλευσή φέτος στο γήπεδο και θεωρώ ότι δύσκολα θα βρει κάποιος ,στην σύγχρονη ιστορία ,ομάδα να βρίσκεται 15 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το γήπεδο να είναι γεμάτο και να στηρίζει την ομάδα πραγματικά ειναι συγκλονιστική η παρουσία των φιλάθλων, οργανωμένων και μη .
Η ομάδα τις επόμενες 5 αγωνιστικές παίζει τα κρισιμότερα ματς της σύγχρονης ιστορίας της.
Την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 23/4 και ώρα 7.30 μμ στην αίθουσα της νομαρχίας, θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση για να αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας.Αφορμή γι αυτή την συνέλευση ήταν η ενεργοποίηση κάποιων φίλων της ΑΕΜ που στην δύσκολη στιγμή δεν κρύφτηκαν , όπως έκαναν αρκετοί στο παρελθόν , αλλά στήριξαν την ομάδα ηθικά και υλικά για να καταφέρουμε να πετύχουμε το όνειρο που πριν λίγες βδομάδες έμοιαζε άπιαστο.
Συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία Αντώνη Παππά , πρόεδρο της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και τον κτηνίατρο Μιχαλόπουλο Ιωάννη, που από σήμερα είναι και μέλη του ΔΣ της ΑΕΜ, για την πολύτιμη βοήθεια τους στο κρίσιμο αυτό σημείο που θα κρίνει την ιστορία της ομάδας.
Αν θέλουμε η ομάδα μας να βρίσκεται και του χρόνου στη Γ´ Εθνική , ας ενεργοποιηθούμε όλοι. Αλλιώς στο τοπικό υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό ...
Τελειώνοντας θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΜ και το τεχνικό επιτελείο ,για την υπομονή τους αλλά και την αγάπη στην ομάδα και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να πετύχουν αυτό που πριν λίγο έμοιαζε όνειρο θερινής νυκτός .
Αυτοί οι ποδοσφαιριστές δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα και για την φανέλα που φοράνε και το αποδεικνύουν καθημερινά και αξίζουν την στήριξη όλων μας.

  Πρόεδρος Α.Ε.Μεσολογγίου
Βισβίκης Δημ . Διονύσης