Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλανθρωπικός αγώνας Ψηλοί - Κοντοί 2014

 Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο πολιτιστικός σύλλογος Ευηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τον καθιερωμένο αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής ΨΗΛΟΙ – ΚΟΝΤΟΙ.




Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή Γεώργιο Ν. Ξηρό που έφυγε από κοντά μας πριν λίγο καιρό.

Ένας καλός φίλος που χάριζε απλόχερα το χαμόγελο σε όλους και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε όλες τις ομάδες του χωριού μας, ενώ ήταν πάντα παρόν στον αγώνα Ψηλοί – Κοντοί.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα” κ. Σπύρος Ζαρκάδας παρέδωσε στην κόρη του, Κωνσταντίνα Ξηρού που ήταν εμφανώς συγκινημένη ένα φάκελο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αθλητική διαδρομή του πατέρα της  ως μια μικρή αναγνώριση της προσφοράς του στα αθλητικά δρώμενα.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γεωργίου Ν. Ξηρού και στην συνέχεια άρχισε ο αγώνας που είχε 6 γκόλ 4 δοκάρια (δυο κάθε ομάδα) και πολλές ευκαιρίες.

Το τελικό σκόρ ΨΗΛΟΙ – ΚΟΝΤΟΙ 2 - 4 είναι δίκαιο και τα γκολ πέτυχαν οι :

Βαμβακέρης Εμμ. 35΄, 55΄(ψΗΛΟΙ) και Κοντός ΑΘ. 27΄. Γονής Δ. 32΄, 40΄, Διαμαντόπουλος Αθ. 45΄ (ΚΟΝΤΟΙ).

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από στον καθιερωμένο αγώνα “κουμπαρά” θα διατεθεί από τον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για κοινωφελή σκοπό και το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.

Επίσης πολλές ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου κ. Ξηρό Κωνσταντίνο που παραχώρησε για άλλη μια χρονιά αφιλοκερδώς το γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία.

 ο προπονητής της ΑΕΚ Τραιανός Δέλλας φέτος δεν αγωνίστηκε αλλά παρακολούθησε τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον...
 ..Μπορεί αυτή την φορά να μήν ήταν ιδιαίτερα κινητικός ο Δημ. Μάνθος ,αλλά όταν έπαιρνε την μπάλα προκαλούσε πανικό στην αντίπαλη άμυνα...
 αψογος για ακόμη μία φορά ο τερματοφύλακας των νικητών Δημ. Μπουσμπουρέλης , με πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις στο ενεργετικό του..
.
αλλοτε συμπαίκτες στην Καλυδώνα ,τωρα αντίπαλοι ο Γιάννης Τριώτης και ο Γιώργος Μασαούτης
evinochori-kalidona.gr